We maken onze creatieve sector op deze manier kapot

We maken onze creatieve sector op deze manier stuk!

In deze nieuwe aflevering van The Pink Side Show voor ambitieuze makers en handmade business owners, heb ik het dit maal over enkele zaken dat onze creatieve sector kapot maken.

Op de Kreadoe was ik getuige van een échte prijs strijd, in plaats van een strijd in waarde, verschrikkelijk. En ik hoor ook regelmatig ideeën pikken en onder de prijs verkopen. Hier moeten we iets aan doen! Laten we onze creatieve sector, onze handmade business niet kapot maken, want er is plaats voor iedereen met een gezonde prijs en veel creativiteit.

 

Beluister deze geweldige aflevering, want het is de moeite waard. 

En probeer steeds te concurreren op waarde voor je klant, je dienstverlening en nooit op prijs, als we ooit uit die ratrace willen stappen! Dat is toch één van de redenen dat je een Handmade Business bent gestart, niet?

En ook goed om te weten, dat er een verschil is tussen originaliteit en creativiteit en dat we allemaal ooit hebben moeten leren! Het citaat van de lijn bus, moet je zeker horen in deze aflevering, benieuwd, nu?

Vele creatieve groeten,

Nathalie Maes

Wil je nog meer tips voor het verkopen van je zelfgemaakte producten? Dan is dit artikel rond mindset voor startende makers iets voor jou! Oh en heb je ons online magazine voor ambitieuze makers al gedownload?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *