Wat ik heb geleerd van de Kreadoe beurs 2023

https://youtu.be/57Y_LpzxtO0

Kreadoe 2023 Review

De Kreadoe beurs in Utrecht is één van de grootste creatieve beurzen van Europa, waar heel veel hobbyisten en creatieve onderneemsters komen, om de laatste trends te ontdekken op creatief gebied, een gezellige dag creatief zijn en zelfs samenwerkingen aangaan met groothandels en kijken wat er leeft.

Een creatief walhalla dus, ook voor de creatief onderneemster. Daar kon The Pink Side natuurlijk niet ontbreken. Hoewel er heel veel hobbyisten waren, heb ik toch nog ontzettend veel creatievelingen ontmoet die al een zaak hadden in zelfgemaakte producten of er mee aan het spelen waren om te starten. En geloof het of niet er waren er ook veel bij die een goed bloeiende zaak hebben. Dus weer een bewijs dat het mogelijk is, ook voor jou.

Natuurlijk heb ik er ook veel gesproken die zeiden dat het niet mogelijk is, maar daar krijg ik altijd meteen een rilling van. Mensen snappen niet, dat als ze nooit, niet, never,… in hun zin gebruiken dat ze hun brein niet openzetten voor een andere kijk. Wat jammer is, natuurlijk.

Dus er is nog werk aan de winkel voor The Pink Side, want het is ons doel om uit de wereld te helpen: Dat je geen geld kan verdienen met handgemaakt. Alsook willen we laten zien dat je een goede mama kan zijn, alsook ambitieuze plannen mag en kan hebben. : )

In deze podcast vertel ik mijn verhaal over wat ik heb geleerd in aanloop naar de Kreadoe beurs, alsook tijdens en achteraf. Leer van mijn fouten en van mijn #wins, zodat jij kan knallen met je creatieve business.

Hier vind je al enkele highlights, maar luister de volledige aflevering voor nog meer tips en tricks als standhouder op een creatieve beurs.

  • Onze standnaam bovenop de beursstand stond niet correct. Quick thinking, een banner nog tijdens de beurs laten maken bij Plottermoon. En leer in de aflevering, waarom het een wereld van verschil maakte.
  • Samen met Monica van Plottermoon op de beurs gestaan en dat was heel gemakkelijk en ook ontzettend leuk. Altijd handig om iemand in de buurt te hebben voor motivatie, support en hulp.
  • Het woord (bij)beroep is blijkbaar niet algemeen gekend in Nederland, dus best een ander woord zoeken volgende keer voor mijn banner. Gebruik jij de woorden van je doelpubliek?

Dit zijn maar enkele tips, maar je vind er nog veel meer in deze aflevering. Het is een leuk verhaal, met toffe anekdotes. Weet jij of ik mijn doelen heb gehaald en of Kreadoe de moeite is? 

Wil jij meer weten over doelen en plannen maken, beluister dan deze aflevering.

Vele creatieve groeten, 

 

Nathalie Maes

The Pink Side Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *