Wacht niet op het perfecte moment, begin vandaag nog!

We wachten te vaak op het perfecte moment

We hebben altijd zoveel wilde plannen, maar we stellen ze vaak uit, omwille dat we steeds wachten op het perfecte moment, … Hoor jij jezelf ook vaak zeggen, als de kinderen groot zijn dan … , als ik met pensioen ben dan, … Ik ga eerst deze cursussen volgen en dan …, Ik moet eerst beter worden, … Als het op het werk wat rustiger is dan …

We gebruiken allemaal excuses om niet te doen, wat we willen doen. Of ook de excuses om niet af te werken, omdat niets goed genoeg is. We zien het project, onze droom, onze passie, onze shop in handgemaakte creaties direct te groot en dat is geweldig, maar dit kan ons tegelijkertijd zo overweldigen, dat we niet goed weten wat onze eerste stap zal zijn of dat we uit onze gewoontes moeten gaan, uit onze comfortzone dienen te stappen en dat vraagt energie en moed.

Psst, wist je dat we nog veel leuke blogs hebben met tips en tricks om je Handmade Business te doen groeien. Deze is ook een hele interessante.

Elke dag 1% beter elke dag

Ik kan je alleen maar vertellen dat als je elke dag 1% actie onderneemt, dus stap voor stap, hoe klein ook, … en goed is goed genoeg, dat je al veel verder komt, dan steeds te wachten (te klagen 🙂 ) en te dromen. Tijd om al je dromen realiteit te laten worden, elke dag 1% dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *