Tips van illustrator Sara Lindenhols

Sparkles of Creative Faith – Sara Lindenhols

Sparkles of creative faith, de slogan van deze top dame aan het woord in deze geweldige aflevering van The Pink Side Show. Elke donderdag mag jij je verwachten aan nieuwe tips & tricks om jouw handmade business te doen groeien! Vandaag vertelt illustrator Sara Lindenhols haar verhaal, tips en tricks omtrent het groeien van haar teken-business!

Laten we van elkaar leren, zodat we onze handmade business en onze creatieve sector kunnen groeien!

Wil jij nog meer inspirerende verhalen horen van makers, ontwerpers, illustrators, creatieve ondernemers, ambachten, … Check out deze blogposts. Sabine van Woppily met haar handmade business voor baby’s of het geweldige leven van een topgraveerster.

AI in de illustrator business, no worries!

Wil jij Sara haar mening weten over AI in de illustrator business en hoe je hier best mee omgaat, dat hoor je in deze aflevering. Ze verteld over dat AI haar helpt om haar creativiteit te stimuleren, maar niet om haar te vervangen en ze heeft daar een heel unieke kijk op! Dus no worries! Psst, en deze blogpost over AI in je creatieve onderneming, kan je ook verder helpen.

Sara heeft een online teken-cursus van meer dan 400 deelnemers, benieuwd hoe dat gelukt is?

Wil jij weten hoe Sara een tekencursus van meer dan 400 deelnemers heeft opgebouwd? Ze is helemaal niet digitaal technisch ingesteld zegt ze , maar heeft haar laten helpen en zie het resultaat van deze booming teken business! Natuurlijk, haar geweldig creatief talent, goede uitleg en uitstraling, … helpen natuurlijk ook. Maar ze heeft zich niet laten doen, door iets wat ze nog niet wist, ze had een idee en is er volledig voor gegaan!

Wat is het effect van Bible Journaling?

Sara is ook een fervent Bible Journaler, een fantastische hobby en ze vertelt heel graag waarom dit jou kan helpen en waarom nu in hemelsnaam op een bijbel? Hebben mensen dit nog?

Eerlijke struggles van een creatieve tekenaar / illustrator in bijverdienste

Op een gegeven moment eind 2023 was Sara helemaal op, totdat ze de tip kreeg om eens te kijken wat ze allemaal had gerealiseerd dat jaar en oh my god wat is ze verschoten van welke zaken ze allemaal heeft mogen doen,… veel meer dan ze oorspronkelijk dacht! En deze reflectie oefening heeft er mede voor gezorgd dat haar volgende cursus er weer “boenk” op zit.

 

Dat en nog meer tips vind je in deze spontane, positieve aflevering met deze top creatieveling. 

Heb jij nog vragen voor Sara, stuur ze gerust een mailtje: info@saralindenhols.nl of neem zeker een kijkje op haar website: https://www.saralindenhols.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *