Tips & Tricks van Maker Franka – What Franka Makes

Deze topdame Franka van What Franka Makes deelt haar tips en tricks omtrent het creatief ondernemerschap en haar verhaal met haar webshop in zelfgemaakte knooppopjes en haakwerkjes. En recent ook haar eigen haakworkshops.

Tips & Tricks van Franka – What Franka Makes​

  • Tip 1: Doorzettingsvermogen, hou je doel voor ogen. Je gaat zowiezo mindere dagen hebben en dan is het belangrijk om ook dan door te zetten en je droom voor ogen te houden.  
  • Tip 2: Focus je in het begin op 2 type producten en varieer hierin. Elke creatieveling zijn valkuil is dat je heel veel dingen leuk vindt, maar dat is niet goed voor je budget en marketing, want dan ben je gewoon druk bezig, met weinig resultaat. 
  • Tip 3: Hou je administratie bij, want anders ga je er spijt van hebben en wordt alles vele malen moeilijker en kan het je soms geld kosten. 
  • Tip 4: Webshop is een strategie op lange termijn, een succesvolle webshop kost eerst energie. Je kan op korte termijn inspelen op andere zaken, terwijl jouw klantenbestand groeit voor de webshop. 
  • Tip 5: Ze heeft ook veel klanten uit de lokale Facebookgroep van haar gemeente. Een tip voor lokaal meer klanten uit te halen.
starten met haken

Ontdek de mooie creaties van Franka – What Franka Makes en maak kennis met deze op en top creatieve onderneemster.

www.whatfrankamakes.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *