Tips & Tricks door maker Annick – Ateljee Planchee – Pyrografie Ambacht

In deze aflevering van The Pink Side Show voor creatieve makers leren we van elkaar en geven we elkaar inspiratie en motivatie. Vandaag is onze gaste Annick van Ateljee Planchee, zij doet pyrografie met de hand als hoofdberoep en als erkende ambacht.

Wil je meer weten over het verhaal van Annick en haar tips & tricks dat ze heeft geleerd in haar creatief beroep?

Beluister de volledige aflevering of lees de beknopte samenvatting hier onderaan.

 

  • Annick heeft op het moment van het interview, het enigste ambachten label voor pyrografie met de hand in België. Uniek dus! Ze heeft dit speciaal moeten aanvragen, omwille dat dit niet eerder bestond. Benieuwd? Ook een zeer goede marketingtechniek.
  • Ze is 50+ en had nooit gedacht dat haar carrière zo ging gaan. Ze doet wat ze graag doet elke dag. Ja, ze moet nu harder werken als vroeger (maar voelt niet zo), maar uitbollen zit er nog niet in.
  • Ze is enorm dankbaar dat ze de stap heeft durven zetten naar hoofdberoep door het “springplank” programma in België. Wie weet ook voor jou?
  • Ze focust zich voornamelijk op markten en dat heeft haar geen windeieren gelegd, en minder actief op sociale media. Dit is ook wat ik iedereen aanraadt. Sociale media is een strategie op lange termijn.
  • De tips die Annick mee gaf, zijn op tijd leren “nee” zeggen, want het wordt je snel allemaal te veel. En als je het niet graag meer doet, dan moet je er mee stoppen, want je moet het enorm graag doen om vol te houden en er een succes van te maken.

 

Meer informatie over Annick kan je vinden op 

Annick Van den Bruel – Ateljee Planchee

https://www.ateljeeplanchee-webshop.be/

Foto van Annick - Ateljee Planchee - Pyrografie Ambacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *