Schrijf je in

Het groeien van een shop in handgemaakte creaties, gaat niet elke dag vanzelf.

The Makers Boss lab (TumBL) helpt jou om gemotiveerd te blijven en te groeien, elke dag! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg meteen toegang tot The Makers Boss LAB.

Enneuh, het is gratis.

 

Steun voor elke dag – Warme community

Als creatieve maker kan jij je soms alleen voelen. Of zit je met een idee, maar twijfel je wat de beste keuze is? Misschien zit je met een situatie en weet je niet goed hoe deze aan te pakken. Met al deze vragen kan je terecht in onze warme positieve community.

Deze is pas nieuw, dus laten we samen er iets groots van maken en onze kennis en motivatie delen. Dé steun en toeverlaat voor ambitieuze makers met een shop in zelfgemaakte producten.

Je kan er niet alleen terecht voor business gerelateerde vragen, maar ook vragen rond creatieve technieken en het ontmoeten van gepassioneerde creatievelingen.

Schrijf je in!
Community voor ambitieuze makers

Gratis trainingen & templates

Resources voor makers

Krijg toegang tot gratis templates en trainingen die jou verder helpen om jouw shop in handgemaakte creaties te starten en te groeien. Die jou helpen met klanten aantrekken, verkopen, je financiën, het organiseren van je tijd en het focus houden, het ontwikkelen van een samenhangend productaanbod, de wetgeving voor starters, … en zoveel meer op maat van makers in België en Nederland.

Natuurlijk vind je naast onze gratis traingen, ook onze betalende trainingen en trajecten hier terug, zodat jij hier al een sneek peek van kan zien. 

Enneeuh, het is niet omdat het gratis is, dat het niet waardevol is, het bevat massa’s top informatie dat jou kan verder helpen.

Meld je aan!

Leuke events voor makers

Elke maand wordt er wel een leuk en natuurlijk ook interessant evenement georganiseerd voor makers. Denk aan masterclasses omtrent organiseren, verkopen, productontwikkeling, marketing, financiën, website, prijszetting, mindset, … 

Er worden ook regelmatig netwerkevents gehouden, zodat wij nog meer van elkaar kunnen leren en samen de sector van handgemaakt kunnen groeien. Daar heb ik natuurlijk ook jou hulp bij nodig? 

En dit alles met een handige eventskalender bij de hand.

Schrijf je in!
Evenementen voor makers
Dé Tool Boks voor Makers

Alles op 1 handige plaats

Een eigen app

Alles wat je nodig hebt als ambitieuze maker om jou shop te doen groeien en geld te verdienen met het verkopen van je zelfgemaakte producten.  Niet zomaar algemene business tips, maar op maat van de handgemaakte sector.

Je kan deze website als favorieten opslaan in je browser, maar je kan ook de Huddle app installeren en dan kan vind je ook alles terug als app op je smartphone, zo heb jij je business coach bij de hand, elke dag! Gemakkelijk niet?

Meld je aan!

Je bent het gemiddelde van 5 personen met wie je het meeste omgaat

Veelgestelde vragen

Heel simpel. Je klikt op de knop op deze pagina om je te registreren. Niet veel later krijg je mailtjes in je mailbox met je inloggegevens. Hiermee kan je inloggen in community.thepinkside.eu op je pc.

Maar als je dit doet op je smartphone, krijg je meteen een pop-up om de app te installeren. Krijg je dit niet, dan kan je de HUDDLE.nl app downloaden uit de appstore op je smartphone en met je nieuwe inloggegevens inloggen.

Heel handig en gemakkelijk voor creatieve makers. Meteen jouw business coach bij de hand. Veel leerplezier.