Een hobby moet een hobby blijven, maar is dat zo? Ook bang dat het teveel moeten wordt?

Een hobby moet een hobby blijven
The Pink Side Show
Een hobby moet een hobby blijven, maar is dat zo? Ook bang dat het teveel moeten wordt?
Loading
/

Bang dat als jij je hobby omtovert naar een geweldige handmade business dat het teveel moeten wordt, dat je teveel tegen deadlines moet werken, teveel hetzelfde moet creëren, bang dat je niet meer je eigen ding kan doen.

Beluister dan zeker deze aflevering van The Pink Side Show, hoe jij je fun in je onderneming kan blijven houden, want het ligt aan jou als je onderneming teveel moeten wordt en ik vertel je ook graag, hoe deadlines kunnen werken voor nog meer creativiteit en vindingrijkheid.

Plan tijd voor plezier in, werk in collecties of enkel maatwerk, je moet met je vrijheid kunnen omgaan, je kan nog steeds je hobby als uitlaatklep houden en de juiste prijzen vragen zorgt ervoor dat je minder moet rushen en pushen en tijd hebt om je creativiteit te botvieren zonder in financiële onzekerheid te komen.

Zoveel oplossingen om te voorkomen, dat het teveel moeten wordt, maar sta er voor open! Nu moet je ook al veel op je werk, en nu kan jij dat zelf bepalen. Meer informatie kan je terugvinden in de blogpost: https://thepinkside.eu/een-hobby-moet-een-hobby-blijven-ook-bang-dat-het-teveel-moeten-wordt/

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *