Een handmade business runnen – Een eerlijk gesprek met Tamara – The Fashion Basement

Een eerlijk gesprek over het runnen van een handmade business
The Pink Side Show
Een handmade business runnen - Een eerlijk gesprek met Tamara - The Fashion Basement
Loading
/

Tamara van The Fashion Basement heeft haar eigen bloeiende zaak, waar ze andere leert naaien en patroon tekenen en niet zomaar wat naaien, maar ervoor te zorgen dat elk kledingstuk dat je maakt perfect past en aansluit bij elk type persoon. Dat is heel wat anders dan die massaproductie. 

Eerlijk gesprek over een handmade business runnen: In deze aflevering hebben we het over het runnen van een handmade business en wat er allemaal bij komt kijken. Zeker luisteren, want op en top eerlijk gesprek over drukke mama’s met een missie : )

Kunnen we het opnemen tegen massaproductie en SHEIN? Goedkope confectie, truitjes voor 5 euro,… hoe kan dit allemaal mogelijk zijn? Er is toch iets mis? Maar Tamara van The Fashion Basement en ik weten dat er een wereld is voor handgemaakt, dus je moet je zorgen maken, maar ook weer niet! Beluister deze aflevering voor het volledige gesprek en de visie van Tamara hierover. S

truggles en tips van de creatieve ondernemer Daarnaast bevat deze aflevering weer boordevol tips voor startende naaisters, creatieve onderneemsters om te leren van elkaar en met jouw business te gaan knallen. Laten we samen onze creatieve sector groeien.

Wil je meer weten over Tamara van The Fashion Basement, neem dan alvast een kijkje op haar site. Een top dame, dat garandeer ik je!  Bekijk de blogpost: https://thepinkside.eu/een-handmade-business-runnen-eerlijk-gesprek-met-tamara-the-fashion-basement/

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie