The Pink Side Planning Day

The Pink Side Planning Day

Je hebt nooit geen tijd om even stil te staan in jouw business, vandaag is het tijd voor verandering!

Zaterdag 10 februari 2024 Online

Deze dag gaan wij gebruiken om te werken AAN je shop in handgemaakte creaties, in plaats van IN je shop. We gaan deze tijd nemen om te focussen en een plan van aanpak te maken voor 2024.

Yep, er zijn enorm veel voordelen door je jaar te plannen en een strategie te maken voor het groeien van een succesvolle creatieve business. Je gaat meteen de juiste dingen doen en op tijd. En dat met focus en meer rust in je hoofd en genieten, wat meteen als resultaat geeft, meer juiste klanten en winst!

Ideaal toch? Een dag om je dromen en wilde plannen, realiteit te laten worden.

Only Fools Rush In – Elvis Presley

Wat mag je verwachten van Planning Day…

We starten om 09.00 tot +-17.00  en we gaan écht de tijd nemen om aan ons bedrijf te werken. Natuurlijk, met de nodige leuke pauzes en mogelijkheid om te netwerken!

 • Jaaroverzicht creëren voor jouw shop, zodat jij weet wat je te wachten staat.
 • Dé basis voor goede routines in te bouwen, zodat jij ook op mindere dagen kan knallen in jouw creatieve business.
 • Even stilstaan en terug focussen: Waar wordt jij blij van? Waar wil je naartoe?
 • Een plan van aanpak maken om je doelen te behalen. Ja, we gaan ons succes afdwingen. Onze eigen succes strategie bepalen.
 • En handige productiviteitstips en de kans om te netwerken, …

Dé ideale dag om even stil te staan en jouw succes te plannen. En je zal zien, dat je niet achteruit gaat, maar heuse sprongen voorwaarts maakt.

Concreet: Jij weet wat doen! Na deze dag! Om je Handmade Business te groeien en focus te houden.

Planning Day - The Pink Side
Ik schrijf me in voor PD online
Een doel zonder plan, blijft een droom!

Praktisch

Planning Day is er om tot rust te komen in je hoofd, dus weinig voorbereiding nodig. 

 • Indien je mee doet met de “In Real Life” dag, zou ik wel voor gemakkelijke warme kleren gaan, omwille als het weer het toe laat, we buiten even gaan wandelen. Het is ook aangeraden om je laptop mee te nemen. (Was op 20 januari 2023)
 • Indien je mee doet met de “Online” dag, zorg dan dat je ongestoord kan werken die dag, alsook beschikt over een goede internetverbinding en laptop, want deze online dag zal via Zoom gaan. Denk ook alvast om een lekker lunch te maken om naar uit te kijken, als een lekker glaasje en hapje om te ontspannen.

Ongeveer een week alvorens we van start gaan, krijg je alle details.

Psst, en heb jij misschien zo een boekje of lijstje met al je gekke ideeën en todo’s dan mag je deze zeker bij de hand houden.

 

Er zijn enorm veel voordelen aan plannen maken voor je Handmade Business.  Ik heb er zelfs een hele blogpost en meer rond geschreven, dus neem zeker een kijkje. Blogpost Plannen maken voor je Handmade Business

Hey, herken jij dit gevoel?

De “rush” cultuur zorgt ervoor dat je steeds het gevoel hebt dat je achterop loopt en dat zorgt voor…

 1. Korte termijn denken/ brandjes blussen: Je bent aan het focussen op directe resultaten en quick wins ten koste van groei op de lange termijn. bv. een creatie maken dat je anders nooit niet maakt, maar er was vraag van een nieuwe klant, hierdoor heb je een nieuwe machine aangekocht, wat je eigenlijk niet meteen nodig had, maar hey een klant is een klant, toch? Dat is fout! Je gaat je minder verbonden voelen met je shop en waarom je deze gestart bent. Of  ‘savonds bij weinig licht toch maar een foto van je creatie posten op sociale media, met weinig meerwaarde voor je volgers. Of een half uur zoeken naar de juiste hashtags, omdat je denkt dat dit een megaverschil gaat maken. Yep, je bent brandjes aan het blussen.
 2. Verlies van creativiteit: Er zit zoveel in je hoofd en er komt zeker als startende handmade business owner zoveel op je af, dat dit juist teveel druk geeft, dat dit juist je creativiteit te niet doet, dat je minder plezier ervaart in je business en dat je afvraagt in de eerste plaats waarom je deze bent gestart. Je durft soms geen nieuwe ideeën aangaan, gewoon omdat het je teveel wordt.
 3. Slechte work-life balans: Je hebt steeds het gevoel dat als je goed bezig bent met je hoofdberoep dat je je bijberoep aan het verwaarlozen bent en omgekeerd, niet? En als je goed bezig bent met je bijberoep, je shop dat je het gevoel hebt dat je een slechte mama bent of dat je huis een puinhoop is en je kan er niet meer tegen? Yep, het constante gevoel dat je te kort schiet bij je baas, je partner, je kinderen, jezelf, je shop.
 4. Teveel stress: Doordat je alles in je hoofd bewaart en er meer op je af komt, dan je kan uitvoeren en je niet altijd meteen resultaat ziet, zorgt dit voor een een enorme onrust in je hoofd en negatieve gevoelens. Je voelt je steeds onvoldaan en het gevoel dat je iedereen te kort doen. En omwille dat een succesvolle shop groeien op lange termijn is, zorgt dit voor een langdurig ongemak en jij wil dit niet meer.
 5. Te weinig tijd: Als (bij)beroeper heb jij niet altijd de kans om volledige dagen te werken aan je droom shop en ben je steeds op zoek naar tijd om hieraan te werken.  Je hebt het gevoel dat er nooit genoeg tijd is en dat er altijd iets tussenkomt dat je belemmert om eraan te werken.
 6. Je weet niet wat eerst doen: Als creatieveling barst je van de ideeën, maar weet je vaak niet wat eerst doen. Dit zorgt ervoor dat je soms niet durft starten en uitstelgedrag vertoont of soms de verkeerde keuzes maakt onder druk om op korte termijn resultaten te halen. En omdat je geen structuur hebt, vergeet je vaak tijdig dingen te doen, zoals bv. op voorhand bij je leverancier je voorraad bestellen in plaats van elke week last minute nabestellen omdat je geen structuur hebt.
 7. Je laat je meeslepen op gevoel:  Doordat jij je shop leidt door het gevoel van het moment. of wanneer jij je creatief voelt, … en niet op basis van cijfers, ben jij je shop aan het leiden als een onbegeleid projectiel en ben je meer een dure hobby dan CEO van een succesvolle Handmade Business.
 8. Uitstelgedrag vertonen: En soms weet je wat je moet doen, maar doe je het toch niet, omwille dat je nog tijd genoeg hebt (je hebt je hoofdberoep nog), het je teveel wordt, niet goed weet waar te beginnen, nog iets moet gaan halen, toch nog veranderd van gedachten, dat je het niet leuk vindt, je het te perfect wilt … En achteraf voel jij je schuldig! bv. je wist dat je voor een markt moet inschrijven en dat dit kan helpen, maar toch doe je het niet, waarom? Je wist dat je moest starten met creëren en toch stel je het weer uit?
 9. Niet goed in delegeren: Als starter ben je vaak alleen en ben je naast mama, collega, partner ook boekhouder, verkoper, online marketeer, it-dienst, creator, … Je hebt het heel moeilijk om zaken uit handen te geven. Je durft soms de controle niet loslaten, durft niet te delegeren, hulp te vragen of hebt problemen met het automatiseren van taken, omdat online nog onbekend is. 
 10. Je weet niet hoe te plannen: Je weet dat plannen en even stil staan, pauzes nemen enorm kan helpen voor meer rust in je hoofd, maar je weet niet goed hoe te beginnen, want je hebt bang dat eenmaal je begint, je hoofd gaat ontploffen en je moet aanvaarden dat het teveel is en dat je geen supervrouw bent. Of je hebt misschien nog steeds het gevoel dat het voor jou niet werkt en tijdverlies is, want er nog zoveel taken op je takenlijstje, eerst deze doen en dan kan ik pas ademen. Komt dit je bekend voor? Ook ben je bang dat je het niet zal kunnen volhouden.

 

Deze Planningsday is voor jou als je 1 van bovenstaande ervaart. Ideaal als je al een shop in zelfgemaakte creaties of ambachten bent gestart of een andere vorm van creatieve onderneming.

Moet je nog starten met je handmade business? Dan kan deze dag je zeker helpen om de grote lijnen mee uit te zetten en je meteen te leren een goede structuur te vormen, maar mocht je nog helemaal niks concreet hebben van wat je wil doen in je Handmade Business als startende, dan geef ik eerlijk toe dat deze dag je misschien gaat overweldigen.

Hey creatieve ondernemer, ben je ook je Handmade Business gestart om uit die ratrace te stappen, maar ben je er precies terug ingerold? Wil jij terug het volgende ervaren! Awel, dan kan onze Annual Planningsday jouw nieuwe kick-start zijn om je terug op het juiste pad te brengen.

Op je eigen tempo een succesvolle shop leiden, financiële vrijheid ervaren, elke dag met plezier creëren, een voldaan gevoel dat wat jij doet telt! Rust in je hoofd!

 1. Denken in lange termijn strategie: Je Handmade business bouwen met een stevige fundering in plaats van los drijfzand (korte termijn tactieken). Nadenken waar je naar toe wilt met je leven, je shop, … waar jij voor wil staan, wie je wil helpen, welke producten hiervoor ideaal zijn, waar jouw klanten nood aan hebben, jouw unieke visie, samenhang, plan, strategie voor een duurzame en gezonder shop in handgemaakte creaties en hier al je acties op baseren in plaats van zomaar wat te doen, maar steeds het juiste!
 2. Altijd boordevol creativiteit en plezier: Doordat jij hebt nagedacht wat je wil en waar je voor wil staan en wie jij het beste kan helpen, heb jij elke dag plezier in je werk, want je bent bezig met zaken dat je graag doet. Daarnaast door structuur te hebben, kan jij zelf creativiteit opwekken, wanneer jij dat wil, zonder te wachten op je gevoel, hoe geweldig is dit? Yep, bent creatiever als je plant, dat had je niet gedacht hé. En doordat je tijd maakt in je planning om je creatieve geest los te laten en nieuwe dingen te proberen, naast al je andere taken kan je ook zonder schuldgevoel creëren en met plezier je business groeien.
 3. Fantastische work-life balans: Als jij vooraf plant in je agenda, wanneer jij aan je shop wil werken, dan claim jij je tijd voor je shop te doen groeien, alvorens er weer andere jouw tijd gaan claimen. Door van te voren een goede structuur in je agenda aan te duiden, wanneer je tijd neemt voor je gezin, je hoofdberoep, je shop, … en je hieraan houdt. Dan heb je minder het gevoel dat je aan het jobhoppen bent en minder schuldgevoel. Het gevoel van controle! Yep, en met een plan kan je ook nog altijd flexibel zijn!
 4. Minder schuldgevoel, meer rust in je hoofd: Door een goede structuur om al je wilde ideeën en todo’s te verzamelen, moet je niets meer in je hoofd houden, wat zorgt voor een geweldig aangenaam gevoel, daarnaast zorgt het ervoor dat je niets meer vergeet en wanneer het tijd is om aan een bepaalde taak te werken, heb je alles bij de hand op 1 vaste plaats. Dat gevoel is écht miljoenen waard. You will rock it!
 5. Voldoende tijd voor je bijberoep te groeien: Door te plannen heb jij een beter gevoel welke uren je kan besteden en wat je allemaal te wachten staat. Hierdoor kan jij je taken beter plannen. Doordat je hiermee ook kijkt wat er in de toekomst op jou te wachten staat, zorgt dit voor gemoedsrust, want jij kan de hele wereld aan en bent in controle! Yep, jij leert tijd vinden en deze goed te gebruiken.
 6. Altijd de juiste dingen doen: Met een goede structuur in je shop en voor jezelf leer je met handige technieken steeds de juiste haalbare acties doen op basis van je strategie en dit op een consistente manier en op tijd! Hierdoor leer jij jezelf focussen op wat voor jou belangrijk is en wat jij nodig hebt om je shop te doen groeien.
 7. Je bedrijf leiden als een CEO van een succesvol bedrijf:  Een winstgevend en gezond bedrijf laat zichzelf niet leiden door gevoel en werkt daarom altijd volgens een concreet plan, dat gaat van visie – lange termijn strategie – korte termijn doelen (salesplan/marketingplan) en concrete maand – week – dagacties – Dus het uitwerken van een doordacht plan helpt jou enorm naar meer klanten, meer winst, meer rust in je hoofd, meer succes. Yep, jij bent die CEO!
 8. Gedaan met uitstelgedrag: Doordat je met een actieplan werkt dat je op voorhand hebt gemaakt en in lijn ligt met wat jij wil en dit ook effectief noteert en niet in je hoofd onthoudt, ga jij minder uitstellen en meer in actie komen. Doordat jij ook een crisisplan leert opmaken ook voor de dagen dat het wat minder gaat, want we zijn allemaal maar mensen, zorg jij ervoor dat je toch in actie komt op mindere dagen en blijft knallen met je shop!
 9. Durven de controle loslaten: Doordat je tijdens het plannen beter weet wat je te doen staat en welke tijd dat je ter beschikking hebt, leer je automatisch meer nee zeggen, delegeren en automatiseren. Doordat je overzicht creëert, heb je ook ruimte om te ademen.
 10. Je bent een planning master: Plannen en structuur in bouwen in je shop en voor jezelf kan je leren. Het is een spier dat je kan trainen, een gewoonte dat je kan vormen. Plannen is heel simpel en met een geweldig voordelen als resultaat, zoals je al kan zien. Je leert vooruitgang meten en geen resultaten en dat zorgt ervoor dat jij je minder als een imposter doet voelen. Dat jij telt en een meerwaarde biedt met je shop. Ook jij kan een planning master worden en je shop naar succes leiden met consistente acties elke dag en dit zonder enige moeite, een gewoonte zoals tanden poetsen.

Een jaarlijkse planningsdag essentieel om steeds big picture te denken. Een adelaarsview te hebben en even vanuit een ander perspectief naar je bedrijf te kijken. 

En jij weet ook dat je het niet zelf zal doen thuis, dus join us en werk AAN je business in plaats van IN je business.

Tijdens The Pink Side Annual Planning Day gaan wij het volgende doen:

 1. Visie en doelen stellen: Tijdens deze planningsdag kun je nadenken over de richting die je met je bedrijf wilt inslaan en doelen stellen voor het komende jaar (jaren). Dit geeft je een duidelijk idee van wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt doen. Concrete oefeningen om te kijken waar je staat, wat je sterktes zijn en hoe je deze kan inzetten om je droomleven te realiseren: die shop in handgemaakte creaties en nog veel meer. We gaan jouw succes definiëren.
 2. Strategie bepalen: Zodra je je doelen hebt gesteld, leer je een strategie ontwikkelen om deze te bereiken. Dit omvat het maken van een salesplan, marketingplan en het plannen van specifieke acties en het stellen van deadlines om je doelen te bereiken. Eenmaal dat je deze simpele methode kent, kan je dit steeds opnieuw gebruiken. Enneuh, dit gesteund op basis van cijfers.
 3. Tijdsbeheer: Deze planningsdag helpt je ook om je tijd effectief te beheren. Door je taken en doelen voor het komende jaar in kaart te brengen, kun je je tijd beter indelen en prioriteiten stellen.
 4. Focus en motivatie: Het hebben van een duidelijk plan geeft je focus en motivatie. Je weet wat je te doen staat en je kunt je inspanningen richten op het bereiken van je doelen. Je zorgt bij deze planningsdag dat je de meeste keuzes al hebt gemaakt en waar je prioriteiten liggen, de rest van je dagen is gewoon actie en niet meer twijfelen.
 5. Evaluatie en reflectie: Een jaarlijkse planningsdag biedt ook een kans om te reflecteren op het afgelopen jaar. Je kunt evalueren wat goed ging, wat verbeterd kan worden en hoe je je strategie kunt aanpassen op basis van je ervaringen en dat zaken beter voor je werken. Enneuh, je doet al meer goed dat je denkt en daar moeten we meer van doen!
 6. Crisisplan opstellen: Je leert ook technieken op deze planningsdag om je voor te bereiden op dagen dat je minder “goesting” hebt, dat het even tegenslaat, dat er iets tussenkomt, zodat jij meer kans hebt om te blijven knallen met je shop en het niet te snel opgeeft.

We zorgen eerst voor een globale strategie voor je succes op meerdere jaren en we werken terug naar een concreet plan voor het jaar en een actieplan voor dit kwartaal, tot de juiste acties in je agenda voor de komende week. En we eindigen dit ook met een leuk netwerkevent zodat jij andere gepassioneerde creatievelingen leert kennen. Weer goed voor toekomstige samenwerkingen en nog meer tips en ervaringen. Yep, you are going to rock in 2024.  

Ik beloof je het wordt praktisch, concreet en to the point, maar ook met lots of fun!

 

 1. Een succesvolle, gezonde strategie op lange termijn

 2. Jouw ideale komende week in concrete acties

 3. Een crisisplan voor minder dagen

 4. Technieken die je helpen bij het plannen en je strategie en acties in de toekomst ook effectief uit te voeren

 5. Leuke mensen ontmoeten

 6. Rust in je hoofd en overzicht

 7. Een goede structuur op je business te groeien op maat van jou

 8. Een gezellige dag vol plezier en een geweldig resultaat

 9. Een handige online planner als hulpmiddel in Notion.

Ik kan je al meteen zeggen dat dit dikke bullsh*t is. Excuses voor het taalgebruik. Maar je schuilt je achter excuses die totaal ongegrond zijn om maar niets nieuws te proberen. En misschien heb je al geprobeerd om te plannen en loopt dit mis of heb je het niet volgehouden, maar dan kan ik je echt zeggen dat je het of te wel te snel hebt opgegeven, teveel ineens wou doen of niet het juiste aan het doen bent.

Plannen en structuur helpen elke dag zoveel mensen, maar we zijn het gewoon verleerd in deze rush cultuur. Daarom neem ik je stap voor stap mee naar een gezonde structuur voor een winstgevende handmade business. Klein en simpele technieken die je elke dag daarna kan doen. En ik ben er bij je, zodat jij minder snel wordt afgeleid!

Leren plannen is een spier dat we trainen, net zoals fitness! And you will rock it, if you try!

Omwille dat mijn voornaam doelpubliek vrouwen zijn, zijn mannen meer dan welkom. Deze dag is voor ambitieuze creatieve ondernemers die willen knallen met een Handmade Business en deze willen groeien! Doe jij aan ambachten? Verkoop jij zelfgemaakte producten? Creëer jij je eigen dingen en verkoop jij deze? Doe jij aan creatieve workshops? … Dit is voor jou!

 

Je zal steeds een onrust voelen in je hoofd, dat kan leiden tot stress en burn-out op lange termijn. Je hebt meer kans om korte termijn acties te doen, die tot niets leiden dan je te focussen op succes op lange termijn en klanten waarvan je blij wordt. Jij blijft een uit de hand gelopen dure hobby runnen, in plaats van CEO van je bedrijf te willen zijn. Lees alvast de puntjes hierboven nogmaals, want als jij niets verandert in je routine, dan zal er ook niets veranderen in het resultaat.

Ik ga eerlijk zijn, als jij deze Planningsdag te duur vindt, dan bevestigt dit dat jij er nog niet klaar voor bent om alles te geven voor je droom business. 8 uur aan coaching + handige planner + netwerkevent voor dat geld is het eigenlijk een belachelijk weinig tarief.

Alsook moet je de recensies bekijken van onze eerste planningsdag! Ze zeggen juist dat ze teveel waarde krijgen, teveel kwaliteit voor het bedrag dat ze hebben betaald, ja, je leest dit goed! 

So You Must Be Crazy! : )

Je klikt op bovenstaande knop of deze link en je kiest ervoor om deze live mee te maken in de gemeente Mol op zaterdag 20 januari van 09.00 tot 17.00 of dat je deze online wil mee doen op zaterdag 10 februari. Je betaalt je bedrag en voila, jij bent erbij.

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt.

Omwille dat dit opbouwend werkt –  raad ik aan om steeds te kiezen voor de ganse dag. Maar in de online variant, zou je ook een deel live kunnen mee doen, want er worden opnames gemaakt en die zou je achteraf kunnen terug bekijken.

Zowiezo krijg je ook toegang tot de handige planner en kan je desnoods nog enkele zaken achteraf op je eigen tempo zelf invullen.

En op deze planningsdag leren we je delegeren, welke andere zaken moet jij die dag per sé doen, maar kan je eigenlijk ook aan iemand anders uit besteden? : )

Ik weet dat je denkt dat een ganse dag achter je computer zitten niet meteen leuk lijkt, maar ik heb er zelf al verschillende malen gedaan en geloof het of niet, dit werkt ook heel goed en is leuk om te doen.

Er is ook voldoende tijd voor leuke pauzes en netwerkmomenten via break-out rooms, een tof muziekje, top sfeer als je bezig bent. Dat beloof ik je.

Ter plaatse deze planningsday mee maken heeft zijn voordelen, maar online natuurlijk ook. 

Je kan begeleidt van uit je huis werken aan je business, en meteen de kans om vragen te stellen en te horen hoe andere creatieve concullega’s het aanpakken.

Je weet dat je moet plannen, maar het komt er nooit van, en dit is jouw stok achter de deur om het ook effectief gedaan te krijgen!  

En die 1 dag online zorgt ervoor dat je al die andere dagen van het jaar kan knallen met je business! Maar op 1 dag tijd heb jij je strategie voor je business en een concreet plan van je volgende acties en dan is een dagje werken aan je pc toch niet zo erg als dat je resultaat is, niet? En nogmaals het beloofd fun te worden, yep ook online! 

 

 

 

Zal ik je al een tip van de sluier geven, waarom jij best je nieuwe jaar plant in februari? 

Omwille dat februari meestal een meer rustige maand is in retail en dan heb je tijd om te bekomen en een nieuw plan te ontwikkelen, omwille dat januari nog een drukke koopjes periode is en je nog moet bekomen van de Kerstrush. En in februari nu tussen de Lente en de Winter zit.

Dus Februari en en eind januari zijn ideaal om je nieuwe jaar te plannen en even stil te staan! Let’s dot his maker.

Neem jij je handmade business serieus?

 

 

 

Dat is helemaal ok, ik zou ook niet willen dat je overhaaste beslissingen neemt, maar eeuwig twijfelen heeft natuurlijk ook geen zin.

Boek een gratis business boost online sessie op de website en ik bespreek graag met jou al je twijfels en vragen of de planningsdag iets voor je is of dat je nood hebt aan iets anders. Ik ben altijd eerlijk en wil het beste voor jou. Dus geen nood, ik ga je niets opdringen : )

Je mag me ook steeds een mailtje sturen naar coaching@thepinkside.eu met al je vragen en twijfels en ik help je graag op weg.

Of stuur me een DM via chat als dit gemakkelijker voor jou werkt.

Laat me weten waaraan je twijfelt, want wie weet is dat nergens voor nodig en ik zou het jammer vinden mocht je opgeven aan je droom. It is your time to shine.

 

 

 

De meeste Handmade Business falen omwille dat ze geen strategie hebben en daar hoor jij niet bij, toch?

Zie hier onze ambitieuze creatieve ondernemers aan het werk tijdens onze planning party...

Ik schrijf me in voor PD online

Dit is wat anderen zeggen...

Ik ben pas gestart met het verkopen van mijn zelfgemaakte kleding en deze planningsdag heeft me geweldig goed geholpen met het structureren van mijn ideeën en plannen. Super gezellig, ik moest wel hard nadenken, maar vond het zeer leuk om te doen. Goede leerkracht, goed programma. Ik zou dit elk half jaar willen doen.

Emma Heylen / TurnAround360 (Mijn dochter)

Deze dag heeft mij geholpen om nog eens AAN mijn bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf, ondanks dat ik al veel wist. Het uitzoomen van mijn bedrijf was nodig. Ik vond alle onderwerpen die aanbod kwamen zeer waardevol.  Zelf ben ik minder van de tool Notion, maar heb ik alle oefeningen en taken toch kunnen toepassen op mijn eigen systeem. Deze dag was gewoonweg top! Een aanrader. Echt heel fijn om even stil te staan bij je doelen en dromen en deze meteen concreet te maken.

Mieke Berghmans / Mareeke

Deze dag is super waardevol! Het was meer dan mijn verwachtingen. Planning is key, dat is duidelijk. Deel over de reflectie was een eyeopener. Dan pas zie je dat je al veel gedaan hebt en bereikt en dat gaf me de moed om te starten en er helemaal voor te gaan. Zeer goede en interessante workshop, enorm veel info, zeer enthousiaste lesgeefster, waar je energie van krijgt. En zeer uitgebreide Notionpagina’s gekregen om verder om te bouwen voor je eigen bedrijf. Je krijgt enorm veel waarde voor dit bedrag.

Anoniem / Enquete afgenomen na deelname Planningsday

Enorm veel inzichten gekregen, maar nu nog werken aan mijn vaardigheden : ) Nathalie is een goede coach die verstand heeft van zaken en het delen van ervaringen met andere creatieve onderneemsters was geweldig. Ik besef wel dat mij nog veel te doen staat. Goede workshop waarin al je aspecten van je eigen bedrijf meekrijgt. Ik voelde mijn bedrijf als zand door mijn vingers weg glippen en ik moest actie ondernemen, deze planningsday was een goede eerste stap.

Anoniem / Enquete afgenomen na deelname Planningsday

Een heel deel wist ik al wel, maar deed ik nog niet! Dit was wel een zeer goede wake-up call. De plannertemplate van Notion die we meekregen, was zo uitgebreid en geweldig, dit had ik niet verwacht. Je krijgt enorm veel waarde mee deze dag, dé prijs is écht te goedkoop voor hetgene wat je allemaal krijgt!

Enorm veel waarde, veel meer dan verwacht een cursus op zich! Ik weet dat Notion overweldigend kan zijn voor starters, ondanks dat het een fantastische tool is, en deze voorgemaakte template dat je meekrijgt maakt het vele malen gemakkelijker.

Ik ben zeer blij dat ik dit hebt gevolgd en gecombineerd met een geweldige wandeling in de natuur. Ik geef prijs/kwaliteit een 7 op 5 sterren, maar eigenlijk een 3 op 5 omdat je veel te weinig vraagt, voor deze hoeveelheid waarde : )

Ik vond deze dag gewoonweg super!

Sandra Janssens / Nestisi

Ik heb zeer zinvolle en bruikbare inzichten gehad tijdens deze workshopdag, maar ik vond het zeer moeilijk om de vragen te beantwoorden, omwille dat ik nog niet concreet wist wat mijn plannen gingen zijn in mijn Handmade Business dat ik wil gaan starten en ik enorm twijfelde. Ik vond het wel een zeer goede workshop, maar voor mij nog iets te vroeg in het proces, merkte ik. Als resultaat toch weer enorm enthousiast om verder te gaan om mijn handmade business, mijn shop te starten en een eerste structuur mee te krijgen, ook al weet ik dat er werk aan de winkel is.

Vera / Vereleer