Nathalie Maes - Business Coach voor creatieve makers
Business Tips voor ambitieuze creatieve onderneemsters

Hey, ik ben Nathalie

Ik help jou om van je uit de hand gelopen hobby, een zelfverzekerde, winstgevende CEO te worden.

Wie zegt dat je moet kiezen tussen je gezin en je ambities? Wie zegt dat je geen geld kan verdienen met je creativiteit, met je passie?

Een paar van de onwaarheden die ik uit de wereld wil helpen, want ik zie vaak vrouwen hun droom opgeven hiervoor en dat is het laatste wat ik wil.

Ik ben al meer dan 5 jaar actief als professional organizer, business coach en mentor om zelfstandigen te helpen een succesvolle shop in handgemaakte creaties te starten en te groeien.

Ik ben zelf ook gestart in bijberoep, ik ben een op en top creatieveling, ik heb een IT – achtergrond, tonnen praktijk ervaring, praktisch ingesteld, enthousiast en gedreven. Dus volgens mij, a match made in heaven om jou te begeleiden met je creatieve onderneming.

Ik ben er 100% van overtuigd dat met de juiste mindset, kennis, de nodig structuur en de juiste begeleiding, dat ook jij een succesvolle Handmade Business kan bouwen. Dat ook jij je droom kan realiseren en nooit opgeeft.

En dat is waar The Pink Side voor staat.

Nu is het aan jou om actie te ondernemen!

Boek een gratis business boost gesprek