Meet the maker – Tips & Tricks van Roos – Knutsels & Frutsels

Een pakkend verhaal en goede tips van maker Roos van der Himst – Knutsels & Frutsels.

  • Ze vertelt hoe haar kleine hobby uit de hand gelopen is van een klein plaatsje in huis, naar een kast, een bureau, … naar (bijna) een kamer(s) : ) 
  • Roos vertelt ook dat het maken van creaties haar een voldaan gevoel geeft, een betekenis. Mensen zien meer dan haar rolstoel en durven haar ook beter aan te spreken. Het gevoel dat ze erbij hoort.
  • Roos staat ook veel op markten en deelt hierin ook haar tips, het is niet zo dat als je op een markt niet veel verkoopt, dat dit geen succes is, want mensen heb je naam gezien, je kaartje meegenomen en komen achteraf met bestellingen. Blijven opdagen en zichtbaar zijn is de boodschap.
  • De mindset en spirit om door te gaan, niet op te geven en positief te blijven is oprecht iets dat je kan bewonderen in Roos als je deze aflevering beluisterd.
  • Ze vertelt ook waarom het belangrijk is om ook het business stuk onder de knie te krijgen als je handgemaakte creaties gaat verkopen. Creatief zijn alleen is niet genoeg om er een succes van te maken. En als je denkt dat je het al kent, en het zelf wil doen, think again : ) 
  • Dé reden waarom zij is ingestapt in het coachingtraject van The Pink Side, naast het leren van de business kant is ook andere gepassioneerde makers te leren kennen en van elkaar te leren en te helpen. 

En nog zoveel meer in deze pakkende aflevering.

Wil jij meer weten over deze fantastische maker Roos van Knutsels & Frutsels:

https://www.knutselsenfrutsels.be/

https://www.instagram.com/knutselsenfrutsels_mol/

Geef een reactie