Meet The Maker – Tips & Tricks van Inge – Kralen Kreaties

Tips & Tricks voor en door creatieve makers – Inge Vinckx – Kralen Kreaties

Hey, kennen jullie Inge al? Ze heeft haar eigen handmade shop in bijberoep en ze verkoopt gepersonaliseerde duurzame cadeautjes, waaronder heel veel met siliconen kralen. 

Laten we leren van elkaar als creatief onderneemsters en zo onze shop laten groeien. Ook laten we door deze verhalen elkaar motiveren en inspireren om te blijven gaan en deze wereld een mooiere plaats te maken met deze prachtige creaties.

———–

Inge is in Coronatijd gestart en de creatieve hobby met siliconen kralen is uit de hand gelopen, naar een prachtig bijberoep waar zij helemaal haar ding kan doen. Geweldig niet?

We hebben het vooral over tips om door te zetten, zeker in het begin omdat je denkt dat er al zoveel zijn. Zo hebben we het over “hoe belangrijk het is om je eigen stijl en stempel en ideale klant uit te drukken” om het verschil te maken.

We hebben het over het uitbouwen van een webshop, alsook het nemen van mooie product foto’s voor deze site. Je moet zeker eens een kijkje nemen naar de site van Inge, want ze maakt heel stijlvolle foto’s.

Psst, wil je nog meer stijlvolle foto’s nemen, dan hebben we ook nog deze aflevering van fotografe Hilde Peetermans van Visuele Verhalen voor jou.

Ook hebben we het over het leren zetten van de juiste prijs en hoe belangrijk dit wel niet is. 

Meer weten over deze tips, beluister de aflevering of neem een kijkje op de website van Inge – Kralen Kreaties.

 Inge, you are working on your dreams! You got this!

 

Geef een reactie