The Pink Side - in de pers

Hier vind je artikelen, podcasts, interviews terug van The Pink Side. The Pink Side in de kijker – Coaching, Training, Tools, Community voor creatieve onderneemsters.

Maison Slash - 7 tips om je bijberoep succesvol te combineren met je hoofdberoep

Maison Slash Magazine – Succesvol combineren van je bijberoep (Deel 1)

28/09/2023

In dit artikel geef ik je alvast 7 tips mee om je bijberoep succesvol te combineren met je hoofdberoep. Dit is het tweede deel van een 3-ledige reeks. Bekijk ook zeker de andere artikels. Be A proud Lady Boss!

Ga naar het artikel

Dé populariteit van coaches – De Morgen Magazine

23/09/2023

Wist je dat ik ook voorzitster ben van de beroepsfederatie van professional organizers. Yep, wij coaches kunnen zoveel mensen helpen en in dit artikel gaat het over de populariteit van coaches en hun voordelen. Voornamelijk in het privé leven, maar zoals je weet geldt dit ook voor bedrijven. Een interview met verschillende coaches aan het woord.

Lees het artikel hier:

Ga naar het artikel
De Morgen- Populariteit van coaches - artikel
Kreadoe

Kreadoe beurs – Utrecht – Jaarbeursplein

1-5 november 2023

The Pink Side staat op de grootste creatieve beurs van Nederland en België om kennis te maken met hobbyisten en creatievelingen die geld willen verdienen met hun uit de hand gelopen hobby. Geld willen verdienen met hun passie en creativiteit, zelfgemaakte producten, handgemaakte creaties verkopen.

Ja, ik kom kennismaken

Dé kracht van ambitieuze moeders – Maison Slash

15/09/2023

Een artikel over dat het meer dan ok is om ambitieuze plannen te hebben, zoals een creatief (bij) beroep en mama zijn. Je leert je kinderen veel meer dan je denkt, telkens je zegt “Sorry, mama moet nu werken aan haar bedrijf”.

Lees het artikel hier:

Ga naar het artikel

Het boek Feestdagen Zonder Stress – RTV

Wil jij ook privé jezelf organiseren met het eindejaar? Dat kan met mijn eigen geschreven boek in samenwerking met andere lokale top creatieve onderneemsters.

Feestdagen zonder stress is een rijk geïllustreerd en prachtig vormgegeven boek (323 pagina’s), vol creatieve ideeën en organisatie tips om van het eindejaar een succes te maken.

Reportage op RTV.

Wil je dit boek aankopen, dat kan zeker:

Ja, ik wil een exemplaar

Podcast – Professional Organizers – Duitsland

15/01/2023

Wist jij dat ik als business coach: bedrijven leer organiseren, zodat ze meer winst maken, ook voorzitster ben van de beroepsfederatie van België voor professional organizers. In Duitsland hebben ze hier een podcast interview met mij gedaan over waarom professional organizers nodig zijn. 

Beluister het interview (Engelstalig):

Ga naar de podcast