Holiday Prep – Planner

Maak je Handmade Business klaar,

voor een geweldig, succesvol eindejaar.

Ja, dit wil ik ook

In 6 simpele stappen naar een succesvol eindejaar

Holiday Prep – Planner

Sta even stil! En maak je planning en strategie op voor het eindejaar. Ja, dit is meer dan Kerst alleen. Het eindejaar kan al druk genoeg zijn, dus laten we even op voorhand onze plannen maken, zodat we in het eindejaar ons kunnen richten op het verkopen van je geweldige creaties en genieten.

Ja, in een halve dag creëer jij rust in je hoofd en 100% meer kans voor meer omzet, klanten en genieten.

Ja, dit wil ik 20 euro

Sneak peek Holiday Prep Planner

Voordelen door vooraf te plannen

Meer rust in je hoofd

Het grootste werk is al gedaan, je weet wat je te wachten staat. Je hebt een goed plan uitgewerkt voor meer omzet, meer klanten, meer van wat jij wil.

Niets meer last-minute

Gedaan met als kip zonder kop rond te rennen en achter de feiten te lopen. Jij bent voorbereid en op top of things.

Voldoende tijd voor promotie

Niet zomaar wat sociale media posts, maar een échte strategie dat werkt om je klanten warm te maken voor je fantastische creaties.

Handig voor je leveranciers

Zo ben je er op tijd bij, zodat je in bulk kan bestellen en is alles tijdig in je voorraad. En dat is ook nog eens goed voor je budget.

Goede balans met je privé

Zo maak je op voorhand tijd vrij voor je familie en je hobby’s, zodat de hectiek het niet zal overnemen. Hoe geweldig is dit niet?

Focus

Zodat jij je daarna kan focussen op wat belangrijk is. Weet welke keuzes je moet maken? En als er iets niet loopt zoals jij wil, laat je je minder leiden door emoties, maar weet je exact wat je te doen staat.

Veelgestelde vragen Holiday Prep Planner

Deze Holiday Prep – planner is voor elke creatief onderneemster die zelfgemaakte, handgemaakte producten verkopen, dit online of fysiek en controle over hun shop willen, een plan voor het eindejaar en minder stress ervaren. 

Verkoop jij ook fantastische producten, maar niet zelfgemaakt? Geen nood, dan is deze planner nog steeds handig om minder stress te ervaren, maar de voorbeelden zijn meer op maat van hun.

Helemaal niet erg, je moet geen IT-expert zijn om hier mee te werken. En je vind handige tutorials online op notion.com, maar ook in onze gratis The Makers Boss Lab app. En daarnaast zou je perfect deze stappen kunnen uitwerken in jouw favoriete tool om te plannen, yep zelfs op papier.

Maar jij bent creatief onderneemster voor een reden, dus ik weet dat als jij je tanden ergens in zet, dat deze nieuwe tool ook geen probleem zal zijn, want Notion is voor meer dingen handig, dan enkel deze planner.

Feestdagen zonder stress (Hardcover)

Feestdagen zonder stress (Hardcover) boek
Ja dit wil ik, dit is een ideaal cadeau idee

Wil jij ook privé jezelf organiseren met het eindejaar? Of ben jezelf op zoek naar een origineel cadeau idee voor Kerst? Dat kan met mijn eigen geschreven boek in samenwerking met andere lokale top creatieve onderneemsters.

Feestdagen zonder stress is een rijk geïllustreerd en prachtig vormgegeven boek (323 pagina’s), vol creatieve ideeën en organisatie tips om van het eindejaar een succes te maken.

Een gigantische to do-lijst afwerken voor de feestdagen, nadenken over kerstmenu’s, cadeau’s en kaartjes schrijven in die donker wordende dagen? In december komt al dit gedoe bovenop je drukke dagelijkse bezigheden.
Dit boek is voor iedereen die te kampen heeft met december stress. De feestdagen zijn bedoeld om gezellig samen te zijn met familie en vrienden.
Het is een maand om te genieten.
Dit boek bevat volop inspiratie om de gezelligste decembermaand ooit te beleven. Een complete gids die je kan gebruiken van A tot Z voor het plannen en organiseren van jouw feestmaand.
Leer jezelf organiseren voor altijd. Ervaar die rust in je hoofd en wees deZENber. Klaar voor een nieuw jaar vol energie.