Een exclusieve community voor creatieve small-business owners om praktisch aan de slag te gaan met je business skills, je helpen focus te houden, mindset shifts, ondersteuning en verantwoording om je volgende grote stap te ontdekken en te nemen.

Planning Day - The Pink Side

Maker, even over jou…

Jij bent een creatieve duizendpoot die ervan houdt om met haar handen bezig te zijn: creaties maken voor je klanten en nieuwe creaties bedenken, dromen over je wilde plannen in je handmade business, leuke ideeën om je webshop te verbeteren, … 

En wat is het geweldig om al deze wilde plannen te hebben, … (Ik zou wel eens een kijkje willen nemen in je hoofd, lijkt me fantastisch : ) ) want dat is alvast beter dan helemaal geen ideeën, nietwaar!

Maar dan lopen we tegen een klein probleempje aan, zoveel wilde plannen en ideeën, maar geen tijd om ze uit te voeren of niet weten hoe te beginnen, uitstelgedrag te vertonen omdat het perfect moet zijn of over sommige zaken dubbel zo lang doen, omdat je maar niet kan kiezen of het niet afmaakt!

Komt dit je bekend voor?

Teveel ideeën, maar geen tijd?

Iedereen heeft maar 24 uur in een dag, dus het is normaal dat jij als creatieveling meer ideeën hebt dan tijd, maar je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en niet meer aan je nieuwe ideeën toekomt. Er komt altijd wel iets tussen in je planning en je go with the flow mindset speelt je nu parten. Je vraagt je af, hoe je meer tijd kan maken om te creëren en je geweldige ideeën te realiseren?

 

Teveel ideeën, je weet niet welke eerst starten?

Je hebt het gevoel, dat kiezen verliezen is, want elk idee lijkt wel geweldig, dringend en nodig om je business te groeien en je klanten nog beter te kunnen helpen en hun wereld mooier te maken. I know that feeling. Je  bent bang de verkeerde keuzes te maken en het werkt op dit moment verlammend.

 

Een idee gestart, maar je verliest teveel tijd met starten

Als je dan al een idee wil uitwerken, dan verlies je veel tijd om te starten, want je weet niet welke acties eerst te doen, je bent niet voorbereid en de tijd is voorbij alvorens je al den niet goed gestart bent.

 

1-op-1 business coaching voor makers

Je hoofd zit te vol om nieuwe ideeën te starten

Je hoofd zit zo vol, dat je niet weet waar te beginnen en wat eerst doen. Alles voelt teveel aan. Je bent al blij dat je alles geregeld krijgt en je de dag, de week doorkomt. Een nieuw idee starten, vreet op dit moment teveel energie van jou, dit kan je er ook niet bij pakken. 

 

1-op-1 business coaching voor makers

Je vertoont uitstelgedrag

Je zit op een fluwelen kussen maker, want je hebt misschien nog inkomsten van je hoofdberoep, dus als het wat trager gaat, zijn er nog geen zorgen. Of je hebt enkele klanten voor routine zaken die jouw ondernemen comfortabel maken, maar niet is wat je écht wil doen, maar hey er komt geld binnen! Hierdoor vertoon je uitstelgedrag om te doen wat écht nodig is om je business te groeien en om dingen te doen waar je energie van krijgt. Ook wil je wachten op het perfecte moment om te kunnen starten? Of wil jij dat je nieuwe creatie of workshop perfect is, alvorens dit aan de buitenwereld te tonen, zodat je niets afmaakt. Komt dit je bekend voor?

 

1-op-1 business coaching voor makers

Je voelt je soms alleen als creatieve ondernemer

In een creatieve onderneming dienen beslissingen gemaakt te worden, heb je soms vragen over hoe je iets moet aanpakken? Heb je zorgen? Of je wil iets vieren? Maar je partner en je vrienden begrijpen je niet en zitten misschien zelf niet in de ondernemerswereld en kunnen foute adviezen geven. Je voelt dat je er dikwijls alleen voor staat en had graag af en toe iemand gehad om mee te sparren!

 

1-op-1 business coaching voor makers

Je bent bang dat je creativiteit verdwijnt

Je weet eigenlijk in jezelf al, dat wat meer structuur nodig is, maar je bent bang je creativiteit te verliezen. Maar ook omgekeerd, je leeft nu in een ratrace in je onderneming, waardoor er geen tijd is om je creativiteit te laten vieren. 

 

1-op-1 business coaching voor makers

Je vindt het moeilijk een balans te vinden

In je onderneming is er altijd werk in verschillende afdelingen, verkoop en marketing, administratie, bestellingen, systemen onderhouden, creëren,… maar je hebt het gevoel dat als je op de ene goed bezig bent, je de andere aan het verwaarlozen bent. En nog maar niet te spreken over de combinatie met een eventueel hoofdberoep en je privé leven. Je vraagt je af of het wel mogelijk is?

 

1-op-1 business coaching voor makers

Wat doe jij met die gratis tips en tricks?

Je hebt waarschijnlijk al tal van gratis webinars gevolgd vol met tips en tricks voor je onderneming te groeien, blogposts gelezen, podcast geluisters en je hebt zelfs tips voor jouw shop opgeschreven, maar wat heb je ermee gedaan. Je weet dat het tijd is voor actie, maar hoe?!

 

1-op-1 business coaching voor makers
Planning Day - The Pink Side

Zoek niet langer, hier ben je naar op zoek …

Je community, jouw gids, de kennis, … je nodig hebt in onze exclusieve community

De meeste van ons creatieve ondernemers dragen verschillende petten, sociale media manager, productontwerper, verkoper, ceo, administratie,… you get the picture!

Natuurlijk wil jij je verbeteren op al deze vlakken, maar als jij die allemaal tegelijkertijd wil aanpakken, dan is het enigste wat je krijgt: een overweldigend gevoel en geen resultaat. 

Daarom focussen we per maand op 1 thema (bv. sociale media,voorraad, nieuwsbrief, website, branding, creativiteit, verkooptips, …)

Deze laserfocus is bedoeld zodat jij niet eindeloos begint te scrollen op Instagram en weer niks gedaan krijgt of een Netflix series gaat bingewachtechen.

 

Het is tijd dat je to-do-lijst, dat nu aanvoelt als een te-veel lijst, dat je weerhoudt om in actie te schieten!

 

Eigenaar zijn van een creatieve onderneming is geweldig, maar niet altijd gemakkelijk, maar geloof me het gaat veel gemakkelijker als je een plan hebt en een gemeenschap van mensen die je begrijpen en know-how!

We zijn er voor jou!

Planning Day - The Pink Side

Hoe zou het voor je voelen…

  • Dat je elke maand weet wat je te doen staat en je overzicht hebt, rust in je hoofd en niet meer achter de feiten te lopen?
  • Dat je elke maand in actie schiet en de juiste dingen doet om je bedrijf te groeien.
  • Dat je er niet meer alleen voor staat, want je hebt altijd een rechtstreekse hulplijn.
  • Dat je nooit meer zorgen hoeft te maken of je je creatief ei nog kwijt kan.
  • Je kwaliteit kan geven aan je klanten, met wat jij graag doet!
  • Niet meer als kip zonder kop te rennen!
  •  

We zijn het gemiddelde van 5 personen, met wie we ons het meeste omringen! Make it count!

We komen 2x per maand online samen voor co-working, goalsetting en zoveel meer. Geen paniek, als je er niet live bij kan zijn. Alle sessies worden opgenomen en worden enkele dagen later ter beschikking gesteld in onze Makers Bib.

Online Goal Getting – sessies

Heb jij last van uitstelgedrag, imposter syndrome, een overweldigend gevoel dat jou tegenhoudt om te knallen met je business? Dan ben je niet alleen!

Elke maand organiseren we live goal getting- sessies zodat jij je volgende maand/week leert plannen en je voortgang te meten, want het maken van een overzicht en een plan, zorgt dat je al meer geneigd bent om dit uit te voeren en meer rust in je hoofd ervaart. 

Enneuh, je kan dit zeker thuis alleen doen, maar ik zal je even de vergelijking maken met sporten. Natuurlijk kan je thuis sporten, maar de kans dat je het volhoudt, begint en het juist doet is vele malen kleiner, dan dat je een afspraak maakt met de fitness en een vriendin, niet waar?

Daarnaast helpen we jou blokkades om te zetten in haalbare acties. En omdat je 95% meer kans hebt om je doelen en plannen te behalen als je het verteld tegen iemand anders, is deze online groepsessie ideaal om structuur te blijven behouden in je creatieve onderneming!

The Pink Side Show - Podcast voor creatieve makers

Online Co-working sessies

Naast onze goal-getting sessies, zijn er ook co-working sessies die elke maand rond een specifiek thema plaats vinden. Dit om met kleine acties vooruit, voortgang te maken in je bedrijf en je te helpen met de “hoe” in het implementeren. Dit is een kleine uitleg of actieprompt en veel actie aan jouw kant!

Bv. Hoe je een nieuwsbrief aanmaakt in Mailchimp?

Bv. Je prijzen nogmaals evalueren op klantgerichtheid en winstgevendheid?

Bv. Je content plannen op sociale media voor de komende maand?

Bv. Het makkelijker maken om je voorraad bij te houden?

Elk thema is er een opdracht of uitleg voor starter, groeier, gevorderd, … zodat ieder zich uitgedaagd of comfortabel voelt!

We geraken verder als we elke dag 1% beter worden, kleine acties geven een veel groter resultaat! Deze co-workingsessies helpen je om kleine verbeteringen aan te brengen aan je zaak en het begin te geven om in actie te schieten!

En er zoveel meer in the clubhouse!

Bonus – Sessies

Verschillende maanden zullen er ook bonus-sessies worden gegeven zoals review sessies (feedback op website, productaanbod, sociale media, …) gastspreker sessies, Business Q& A, netwerkevents, …

24/7 toegang tot onze Makers-BIB

Toegang tot de opnames van onze Masterclasses en sessies! Zo kan jij on-demand business cursussen (her)bekijken, wanneer het jou uitkomt of wanneer jij dit hebt ingepland : )

 

Een warme community waar je altijd terecht kan met je vragen!

Stel je vragen omtrent je business in onze community. We zijn er om elkaar te helpen. We zijn geen concurrenten, want er is genoeg voor iedereen. Laten we samen onze creatieve sector groeien!

 

Resource Hub

We proberen voor onze clubleden ook kortingen of acties te bemachtigen bij andere creatieve groothandels, ondernemers om je business te doen groeien. En natuurlijk ook op cursussen of coachingtrajecten bij The Pink Side. Deze acties kunnen per maand wijzigen! Ook als je op zoek bent naar goede tools, ondersteunen we je daar in!

 

Templates tijdens deze sessies

Onze goal-setting en co-working sessies worden ook voorzien van templaten, om jou nog beter te begeleiden!

 

The Pink Side Show - Podcast voor creatieve makers

We zijn jouw houvast op de trap, jouw gps voor de juiste richting, jouw energie-drank als het even niet mee zit en als je valt, zijn we er om jou op te vangen.

Maar we zijn geen lift, stap voor stap naar jouw droomleven, 1% actie elke dag!

Dit is exact wat ik nodig heb

Ik schrijf mij in!

Dit is wat anderen zeggen…

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
Waiting for version 3.0. Very excited.

MIRORIM

Hey, ik ben Nathalie

Ik ben jouw clubhost! 

Ik ben CEO van The Pink Side en ik werk al jaren met ambitieuze creatieve ondernemers, die gepassioneerd zijn met het verkopen van hun zelfgemaakte producten. Naast coaching, trainingen en events wil ik van The Pink Side het platform maken voor België en Nederland waar creatieve makers terecht kunnen.

Ik wil uit de wereld helpen, dat je geen geld kunt verdienen met handgemaakt! Want dat kan je wel degelijk wel en nog heel goed ook! Ik wil de creatieve sector helpen met groeien naar een eerlijke, gezonde business en onze klanten (her)opvoeden met het aankopen van kwaliteit in plaats van de chinese markt!

 

Read more

Daarnaast wil ik vrouwen empoweren om te gaan voor hun dromen (mannen ook hoor : )) en te laten zien is waar een wil is, een weg!

Daarom heb ik jou nodig op jouw best en jouw klanten jou ook!

Of je nu start met een creatieve business of het opnieuw terug oppakt, een doorstart maakt, of je jezelf wil uitdagen, als jij wil werken aan je business skilles, je doelen behalen, deel uitmaken van een groter geheel, … waar wacht je nog op?

More about

In the clubhouse …

Focus en Structuur

Vind duidelijkheid wat je volgende acties zijn! Weet wat je te wachten staat! Steeds overzicht en rust in je hoofd, zodat jij kan knallen met je handmade business!

Mindset Shift

Elke maand, een boost in je zelfvertrouwen. Jij staat er niet meer alleen voor! Bye bye limiterende gedachtes, jij kan de wereld aan!

Kennis

Nieuwe dingen bijleren op het vlak van creatief ondernemerschap en weten wat er leeft in onze creatieve sector. Altijd een streepje voor!

Actie

Je schop onder je kont, je aanzetten tot actie. Actie is de oplossing voor elk probleem. Elke dag 1% beter en dichter bij je droomleven.

Zodat jij consistent de juiste acties kan blijven doen

en je shop te doen groeien!

Bij een fitness abonnement train jij je lichaam, hier train jij jezelf en je Handmade Business! 

Creatieve makers, welkom!

Voor elke ambitieuze creatieve maker, die handgemaakte producten of creatieve diensten levert in België en Nederland! Of je nu moet starten, pas gestart bent, of al groeier of gevorderen bent. Dit is voor jou!

Op jouw tempo

Alle lessen worden opgenomen (tenzij voor privacy redenen niet*), zodat jij deze op je eigen tempo en maat kan uitvoeren.

Nog iets

Alle lessen worden opgenomen (tenzij voor privacy redenen niet*), zodat jij deze op je eigen tempo en maat kan uitvoeren.

PER MAAND (incl.BTW)
49 euro
Een maandelijkse goal-getting goal
Een maandelijkse co-working sessie
24/7 toegang tot onze Makers-Bib
Toegang tot onze community
Recourse Hub
Templates tijdens de sessies
Extra bonussen die er die bepaalde maand zijn
PER jaar(incl.BTW) - Bespaar 88 euro!
499 euro
Een maandelijkse goal-getting goal
Een maandelijkse co-working sessie
24/7 toegang tot onze Makers-Bib
Toegang tot onze community
Recourse Hub
Templates tijdens de sessies
Extra bonussen die er die bepaalde maand zijn
PER 3 maanden(incl.BTW)
135 euro
Een maandelijkse goal-getting goal
Een maandelijkse co-working sessie
24/7 toegang tot onze Makers-Bib
Toegang tot onze community
Recourse Hub
Templates tijdens de sessies
Extra bonussen die er die bepaalde maand zijn

Bij een therapeut ga je als het al te laat is? Werk preventief en proactief om een burn-out te voorkomen en je droomleven op te geven.

veelgestelde vragen

De Handmade Business Club opent zijn deuren op 29 februari 2023 en dit de eerste maanden voor een beperkt publiek! Daarna kan je instappen op elke moment en je lidmaatschap loopt gewoon 30 dagen. Je kan op elk moment afzeggen!

Het lidmaatschap kost 49 euro incl. BTW per maand of 40,5 euro exclusief BTW, maar er is een korting als je meteen voor 3 maanden inschrijft of voor een heel jaar!

 

Ben jij een creatieve ondernemer die ondersteuning zoekt, wil bijleren, wil focus houden, wil groeien met zijn handmade business, dan is deze club exact wat je nodig bent. 

Of je nu moet starten, groeien of vergevorderd bent. Man of vrouw. Handgemaakte producten verkoopt of creatieve diensten levert!

Twijfel je nog, stuur een mailtje naar coaching@thepinkside.eu en ik help je graag op weg!

Als je dit enkel hobby matig wil blijven doen, dan is dit niks voor jou! Maar ben je serieus om te starten dit jaar met je creatieve business, dan kan de structuur, focus, tips en acties jou helpen!

In deze club leg je connecties met andere gepassioneerde collega’s, bespreken we strategie en onze doelen en structuur op korte en lange termijn en daar kan je nooit genoeg van hebben wel? Er is altijd wel een next-level waar je naartoe wilt!

 

Je kan elke maand, kosteloos annuleren als je kiest voor een maandabonnement. Voor een jaarabonnement, stopt je abonnement na 1 jaar!

 

 

De kalender voor de komende maand staat beschikbaar van het moment dat je je inschrijft. En alle leden van The Club worden uitgenodigd om deel te nemen!

Deze data variëren, maar gaan voornamelijk in de avond door, omdat er velen in (bij) beroep zitten.

Kan je er niet bij zijn, geen nood er zijn opnames die enkele dagen later ter beschikking worden gesteld!