Herken jij dit , maker?

Een gratis masterclass gevolgd, super enthousiast geworden, maar dan een week later merk je dat je er niets mee hebt gedaan?

Je volgt heel veel cursussen, download gratis e-books en die zijn natuurlijk allemaal heel interessant. Ze helpen je om meer expert te worden, zodat jij je zelfvertrouwen voelt groeien. Je voelt al die ideeën al borrelen en al die zaken die je kan verbeteren, maar dan?

Wat doe je achteraf met die informatie? Geef maar toe, je hebt er amper iets mee gedaan, want daar had je geen tijd, geen zin voor of je wist niet goed hoe je deze moet implementeren, je moest keuzes maken, maar wist niet goed hoe?

Kennis helpt je natuurlijk om expert te worden en de juiste dingen te doen, maar dan moet het “doen” stukje nog wel gebeuren. Je leert zoveel meer door het in de praktijk om te zetten en actie te ondernemen op maat van jouw creatieve business.

Je weet dat je gelijk hebt, maar wat hield je nog tegen? (Ik voel allerlei excuses al opborrelen)

Natuurlijk had je de intentie om dit te implementeren, want je wil je verbeteren en je hebt ambitieuze plannen. Maar van het moment dat je de kennis in actie moet worden omgezet, wordt het moeilijker en komt het uitstelgedrag naar boven.

Eigenlijk weet je al wat je moet doen, maar gewoon omdat het moeite en energie van jou vraagt, gaan we maar door naar het volgende deel gratis informatie, om die volgende easy quick win te scoren,… Maar die er eigenlijk niet is! In consistente actie ligt jouw oplossing!

De Handmade Business Club helpt je

 • Actie te ondernemen en die gedane kennis om te zetten in de praktijk.
 • Door zaken in de praktijk te brengen, actie(s) te ondernemen leer je veel sneller, krijg je ook sneller feedback (it’s a good thing), weet je ook sneller wat werkt voor je bedrijf! Zo gaat jouw handmade business sneller groeien!
 • Psst en je hoofd gaat ook minder snel ontploffen van al die nieuwe informatie dat je krijgt, omwille dat alles vele malen duidelijker wordt als je het ook uit test en probeert. 

De Handmade Business Club helpt je:

 • Tijd maken om aan je business te werken, want je hebt nu een afspraak met mij en you are not going to ditch me, are you? : )
 • Prioriteiten te stellen, zodat jij je handmade business kan laten groeien op de juiste gezonde manier.
 • met een betere balans met je hoofdberoep en bijverdienste en privé
 • Zorgt voor motivatie om aan je business te werken, ook al ben je moe als je ’s avonds nog moet beginnen.
 • Dit alles resulteert dat jij meer tijd hebt en meer de juiste acties doet aan je bedrijf en je handmade business blijvend goed blijft groeien!

Je hebt zoveel ideeën, maar geen tijd

Ik kan je al zeggen dat dit dikke zever is : ) Het is een kwestie van prioriteiten.

Dus stop met excuses maken. Hoe graag wil jij die handmade business?

Ieder heeft 24 uur in een dag, jij ook! Jij hebt zeker tijd om aan je creatieve onderneming te werken, maar je laat op dit moment anderen je agenda bepalen of te schuilen achter het je excuses, … ik zal het volgende week wel doen? Ik heb nog tijd? Ik heb toch nog geen klanten, dus het is niet dringend, …

Of je zorgt ervoor dat je een reden hebt om te zeggen oh mijn handmade business is niet gelukt, omdat ik geen tijd had. Dat is te gemakkelijk!

Maar ik begrijp ook dat als je dit als bijverdienste doet, dat de balans privé, hoofdberoep, bijberoep een uitdaging kan zijn. Dat zeker! Je voelt je soms moe op het einde van de werkdag, of je begint eindeloos te scrollen op het toilet, of je kiest ervoor om te gaan netflixen, … allemaal zaken van uitstelgedrag, maar dat kunnen we oplossen.

Wat jij nodig hebt is meer structuur en focus in je planning! Je moet niet wachten op het perfecte moment, maar de meeste successen gebeuren tussen de soep en de patatten. Je zal verschieten wat je al kan doen in 2 uur.

Je weet dat meer structuur en focus nodig hebt, maar je weet niet hoe? Het wordt je nu al teveel, hoe kan ik er dit nog bij nemen.

Maar als je niet veranderd, zal het resultaat ook hetzelfde blijven! Wil jij ook meer tijd om aan je bedrijf te werken?

Je hebt teveel ideeën en todo’s, je weet niet wat eerst doen!

Als ondernemer heb je meer dan 20 petten op, je bent marketeer, creator, administratiebediende, websitebeheerder, magazijnier, boekhouder, verkoper, … en ook nog partner, vriendin, collega, mama, …

Als je geen structuur hebt, kan het je allemaal teveel worden, want er zal altijd iets zijn waar jij je in kan verbeteren. En jij als creatieveling, barst van de ideeën. Je weet dat we ze niet allemaal tegelijkertijd kunnen uitvoeren, maar dat vind jij super frustrerend. Je moet kiezen aan welke je prioriteit geeft en dat voelt aan dat kiezen, verliezen is. Of je weet niet welke nu de beste keuze is en dat werkt verlammend.

Alles lijkt op een gegeven moment belangrijk of leuk om te doen, maar wat eerst?

Je hebt dikwijls het gevoel dat je hoofd te vol zit en dat er niets meer bij kan. Daarom durf je ook geen nieuwe projecten starten. Het zit gewoon te vol.

Je bent gestart met je handmade business om vrijheid te ervaren, maar nu heb je het gevoel slaaf te zijn van je eigen bedrijf. Het kan écht anders!

En jij weet ook dat je systeem met honderden losse kribbels met je todo’s en ideeën, duizend maal efficiënter kan, niet? Stop met tijd te verliezen, start nu met de juiste acties te doen! Leer focus houden en overzicht bewaren.

 

De Handmade Business Club helpt je met

 • Juiste keuzes maken door je sparringspartner te zijn
 • Focus houden op wat belangrijk is voor jouw bedrijf te groeien
 • Zorgt dat je minder afgeleid bent en de juiste richting uitgaat
 • Starten, zodat jij kan knallen
 • Rust in je hoofd, want we zorgen dat jij het overzicht bewaard en dan kan jij de wereld aan.
 • Een winstgevende strategie die jij kan implementeren in jouw business
 • Een beter systeem om alles te organiseren dan je honderden papiertjes
 • Door je beter te organiseren, doe je sneller de juiste dingen op het juiste moment en dat komt je handmade business alleen maar ten goede.

Met de Handmade Business 

 • Omring jij je met gepassioneerde ambitieuze creatievelingen en coaches die jou begrijpen. (Dit heeft zoveel waarde)
 • Voel jij je minder alleen, want je hebt altijd iemand om op terug te vallen
 • Heb jij sparringpartners om je te helpen, uit te dagen, te motiveren, … Maar durven ook te zeggen, dat je idee, helemaal niet goed is!
 • Behoor je tot een geweldige, enthousiaste, positieve club die positieve impact willen maken op de creatieve sector.
 • Hierdoor krijg je een boost in je zelfvertrouwen, maak je sneller de juiste beslissingen en dat ga je uitstralen, want een boost is voor je handmade business.

Je voelt je soms alleen en niet begrepen

Ondernemen kan soms eenzaam zijn, want je twijfelt soms welke keuzes je moet maken, welke richting je wil uitgaan. Je durft soms projecten niet aan gaan, omdat je teveel twijfelt aan jezelf . Natuurlijk heb jij een partner die je steunt (of misschien ook niet), maar dat is toch niet helemaal hetzelfde! Hij begrijpt je niet helemaal. 

Je neemt soms adviezen aan van mensen die niet in de business zitten, dus geen expert zijn en je klein houden, ook al hebben ze goede bedoelingen. (denk aan je mama)

Dus je bent heel de tijd one-woman vergadering aan het houden in je hoofd, maar soms heb je nood aan een sparring partner om je ideeën af te toetsen. Soms heb je nood aan een vriendin die jou begrijpt. En soms heb je iemand nodig, die je uitdaagt en uit je comfortzone haalt. En soms heb je iemand nodig die je inspireert en motiveert.

Je wilt ergens bij horen, je wilt je begrepen voelen, je wil een impact maken, … Natuurlijk kan jij het aan om zelf beslissingen te maken, maar je kan nog sneller groeien als je iemand had die jou kan helpen. Al is het maar de bevestiging dat je goed bezig bent!

Je bent aan het freewingen en je bedrijf op gevoel aan het leiden.

Heel vaak als we niet meteen resultaat zien (in onze ogen), dan hebben we sneller de neiging om dingen uit te stellen, niet te doen, het op te geven, te twijfelen, het persoonlijk oppakken, … Het is écht nefast voor onze creatieve business!

Herken je dit: amper klanten, dus mijn marketingcampagne voor volgende week kan wel wachten? Of nieuwe website gelanceerd, maar na 2 maanden amper verkopen uit gehaald en je geraakt gedemotiveerd en twijfelt of je het wel kunt. Of je voelt je vandaag niet goed genoeg om te creëren? Of het is een regenachtige dag, ik wacht wel tot mijn goesting komt?

Hierdoor krijg je een strategie van pieken en dalen. Als het goed gaat doe je de nodige acties, maar als het niet meteen lukt dan blokkeren we, totdat we ons weer moeten bijeen rapen om terug in actie te schieten.

Door het opbouwen van een reeks kleine successen te behalen in je creatieve business, door op regelmatige momenten aan je business te werken zorgt dit voor hogere consistente motivatie en zelfvertrouwen, wat resulteert in grotere vooruitgang en succes. En het helpt ook voor consistente klantenbinding en winst!

De verbinding met je bedrijf en je klanten houden, hoe klein ook, zorgt ervoor dat je in een positieve cyclus terecht komt van groei en verbetering en dat leidt gewoon tot meer kansen! Je dient momentum te kweken! Eens begonnen, blijf je bezig, want starten is het moeilijkste! 

En telkens als je terug naar de wereld van het hoofdberoep wordt getrokken, geraak je de verbinding kwijt, waarom je weer was gestart aan je handmade business? Herkenbaar?

De Handmade Business club helpt je

 • Met een consistente strategie en groei van je business
 • Om de verbinding met je handmade business, je klanten te houden
 • Om gewoontes te kweken om aan je business te werken
 • Helpt je om tijd te maken om aan je business te werken
 • om in een positieve flow te komen om steeds vol motivatie en energie aan je business te werken, ondanks dat je niet meteen het resultaat ziet.
 • Door consistente, juiste acties gaat jouw business en jezelf nog harder groeien!

Met de Handmade Business 

 • Heb jij steeds een coach, mentor, supporter bij de hand
 • Plezier en fun tijdens het ondernemen
 • Als jij straalt, dan gaan je klanten dit merken, wat resulteert in betere business voor jou!

Je geniet niet meer van het ondernemen

Je Handmade Business is geen doel op zich, maar is een geweldig middel om te doen wat je graag doet, creëren! Het kan zorgen voor een ongelofelijk vrijheid en financiële onafhankelijkheid, het kan ervoor zorgen dat je meer rust voelt, maar het groeien van een onderneming kan soms zwaar zijn.

We vergeten te genieten van onze reis, van alles wat we leren, door het vallen en opstaan. We zullen niet pas gelukkig zijn als het ons is gelukt om eindelijk onze fysieke winkel uit te baten. Hapiness is the key to succes and not succes is the key to hapiness. 

Het steeds onszelf verbeteren is waar we gelukkig van worden, dus laten we onze ondernemersreis nog leuker en aangenamer maken samen. Alles wat de moeite waard is kost tijd.

No quick fixes, do the work and enjoy growing your handmade business!

Laten we genieten van ondernemer zijn, van onszelf uit te dagen en te verbeteren. Van plat op ons gezicht te gaan en terug op te staan. Door elke dag 1% beter te worden, kleine stappen te zetten, … samen!

Bij een fitness abonnement train jij je lichaam, hier train jij jezelf en je Handmade Business! 

Hoe zou het voor je voelen…

 • Dat je elke maand weet wat je te doen staat, je overzicht hebt, rust in je hoofd en niet meer achter de feiten te lopen?
 • Dat je elke maand in actie schiet en de juiste dingen doet om je bedrijf te groeien.
 • Dat je er niet meer alleen voor staat met mensen die jou begrijpen?
 • Dat je eindelijk tijd kan maken om te creëren of aan je Handmade Business te werken?
 • Dat je nooit meer zorgen hoeft te maken of je je creatief ei nog kwijt kan?
 • Je kwaliteit kan geven aan je klanten, met wat jij graag doet?
 • Dat je onderneming consistent blijft groeien?
 • Dat je meer zelfvertrouwen hebt?
 • Dat je Handmade Business meer winst maakt, meer klanten krijgt?
 • Dat jij jezelf een loon kan uitkeren van je bedrijf?

Hoeveel is dit waard voor jou?

We zijn het gemiddelde van 5 personen, met wie we ons het meeste omringen! Make it count!

Dit is exact wat ik nodig heb

Durf jij het aan om consistent aan je business te werken als een CEO?

Ben jij klaar om te stoppen met je excuses en actie te ondernemen?

Ben jij klaar voor meer structuur?

Schrijf je dan nu in!

Ik schrijf mij in!

In the clubhouse …

We zijn je trapleuning bij elke stap dat jij zet! We zijn je opvangnet als je valt; We zijn je gps voor de juiste richting aan te geven en we zijn je energiedrank wanneer jij het nodig hebt! Maar we zijn geen lift!

Jij zet elke stap en wij zijn er om jou te ondersteunen elke dag! 

Kennis

Nieuwe dingen bijleren op het vlak van creatief ondernemerschap en weten wat er leeft in onze creatieve sector. Altijd een streepje voor! Zodat je daarna de juiste kennis kan opzetten in actie!

 • Regelmatige masterclasses + opnames (ook met andere experts) zodat jij de juiste kennis krijgt om jouw handmade business te groeien. Die we natuurlijk later gaan omzetten in actie.
 • Trending topics, zodat jij altijd op de hoogte bent en een streepje voor hebt, van wat er speelt in de creatieve sector.
 • Toegang tot de Makers Bib met verschillende trainingen, die elke maand veranderen, want we willen natuurlijk dat je er mee aan de slag gaat!

Structuur

Vind duidelijkheid wat je volgende acties zijn! Weet wat je te wachten staat! Steeds overzicht en rust in je hoofd, zodat jij kan knallen met je handmade business met een juiste gezonde en winstgevende strategie!

 • Maandelijkse goal-getting calls om je doelen helder te stellen voor de komende periode en de juiste acties hieraan te koppelen. Strategy, baby!
 • Handige templates, die je helpen om alles beter te organiseren en overzicht te behouden.
 • Accountability, want jij hebt nu een afspraak met mij om aan je business te werken, dus je gaat ook meer tijd kunnen werken om je business te groeien, want jij gaat mij toch niet in de steek laten? : ) 

Mindset

Elke maand, een boost in je zelfvertrouwen. Jij staat er niet meer alleen voor! Bye bye limiterende gedachtes, jij kan de wereld aan! Wij zijn er om je #wins te vieren samen met jou en je op te vangen bij je #fallsnotfails. En samen ondernemen is zoveel leuker.

 • Een warme, positieve community waar je altijd terecht kan met je vragen en met enthousiaste mensen die je begrijpen.
 • Kick-ass coaching waar je een boost in zelfvertrouwen krijgt en een CEO mindset kweekt.
 • Door consistente kleine acties, krijg jij ook meer zelfvertrouwen, want je ziet sneller resultaat.

Actie

Je schop onder je kont, je aanzetten tot actie. Actie is de oplossing voor elk probleem. Elke dag 1% beter en dichter bij je droomleven met de juiste acties. Ja, dit vraagt moeite van jou, maar samen is dit vele malen gemakkelijker

 • Co-working sessies om die kennis in je hoofd om te zetten naar de realiteit! Want hier wringt het schoentje. Ja, samen zetten we de eerste stap, nemen we twijfels en keuzestress weg en doen we een actie om je bedrijf te groeien, maar waar jij nooit de tijd voor vindt.
 • Elke maand werken we rond een thema, zodat we ons kunnen focussen op 1 actie per maand. 1% beter elke dag, zo groeien we sneller.
 • We zorgen dat je momentum kweekt, door consistent aan je business te werken, want eenmaal gestart, geraak je in een flow dat geen moeite kost.
 • Kortingen bij partners die je vooruit helpen.

Zodat jij consistent de juiste acties kan blijven doen

en te knallen met je handmade business

Resultaat: Meer klanten, meer winst, meer succes!

Maandabonnement - per maand - Wordt automatisch verlengd, maar je kan elke maand zelf je abonnement stopzetten.
35 euro excl.BTW
Een maandelijkse goal-getting coaching call
Maandelijkse co-working sessies of workshops
24/7 toegang tot onze Makers-Bib
Toegang tot onze enthousiaste community
Handige templates
Extra bonussen
Kortingen bij handige partners

Ik weet dat beginnen het moeilijkste is, maar komen opdagen is de eerste stap, … Durf jij!

Ik schrijf mij in!

Dit is wat anderen zeggen…

Omwille dat dit een nieuw coaching initiatief is en ik op zoek ben naar de eerste 20 beta testers, heb ik natuurlijk nog geen reviews. Heel veel van deze planning en co-workingsessies heb ik al gedaan in mijn workshops en dit zijn enkele van hun reacties. Dan heb je al een beter een idee.

Ik ben pas gestart met het verkopen van mijn zelfgemaakte kleding en deze planningsdag heeft me geweldig goed geholpen met het structureren van mijn ideeën en plannen. Super gezellig, ik moest wel hard nadenken, maar vond het zeer leuk om te doen.

 Het was meer dan mijn verwachtingen. Planning is key, dat is duidelijk. Deel over de reflectie was een eyeopener. Dan pas zie je dat je al veel gedaan hebt en bereikt en dat gaf me de moed om te starten en er helemaal voor te gaan. Zeer goede en interessante workshop, enorm veel info, zeer enthousiaste lesgeefster, waar je energie van krijgt.

Deze dag heeft mij geholpen om nog eens AAN mijn bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf, ondanks dat ik al veel wist. Het uitzoomen van mijn bedrijf was nodig. Ik vond alle onderwerpen die aanbod kwamen zeer waardevol. Zelf ben ik minder van de tool Notion, maar heb ik alle oefeningen en taken toch kunnen toepassen op mijn eigen systeem.

Handmade Business Club - Logo

Ja, maar (voel je de excuses al opborrelen)

 • Mijn hoofd zit te vol, dit kan er niet meer bij? Daarom is juist de handmade business club er.
 • Ik heb geen tijd, de handmade business club is er zodat jij tijd maakt voor je handmade business.
 • Ik kan wel alleen verder, op mijn gemak. De Handmade Business is er om het jou gemakkelijker te maken en sneller resultaat.
 • Ik zoek het zelf wel uit: Dat kan zeker, maar de Handmade Business Club is gemakkelijker. Hoeveel tijd heb je hier al aan verspild?
 • Ik heb hier geen geld voor. Dit is de goedkoopste vorm van business coaching dat je ooit zal krijgen. Voor dat geld is het een no-brainer!
 • Ja maar, … Als je klaar bent om je verantwoordelijkheid te nemen, please come back!

Jouw onderhoudscontract voor je creatieve onderneming! Een beroepsferatie voor creatieve ondernemers in wording!

Enjoy the ride as creative handmade business owner!

Masterclasses

Momenten dat je nieuwe kennis leert, die je later omzet in actie. Dit kunnen expert gastsessies zijn of door coaches van The Pink Side, altijd rond een topic om maat van handmade businesses. En alles wordt opgenomen en je vindt al heel veel trainingen in onze makers-bib om je te helpen. Deze veranderen elke maand, zodat jij in actie blijft en iets doet met die informatie.

Templates

Handige templates voornamelijk in Notion om je te begeleiden met meer focus en structuur. Ook als je Notion niet kent of niet je favoriete tool is, kan je mee doen, want alles is toepasbaar met andere tools.

Extra bonussen

Extra coachingsessies, business q&a’s, website reviews, challenges, kortingen, exclusives, … Dit varieert per maand.

Ik schrijf mij in!

Creatieve makers, welkom!

Voor elke ambitieuze creatieve maker, die handgemaakte producten of creatieve diensten levert in België en Nederland! Of je nu moet starten, pas gestart bent, of al gevorderd bent. Dit is voor jou als je consistent wil werken aan je business op een leuke en efficiënte manier!

Op jouw maat

Alle lessen worden opgenomen (tenzij voor privacy redenen niet*), zodat jij deze op je eigen tempo en maat kan uitvoeren, maar wel met de nodige kick-ass, want ik wil dat je in actie komt! Je moet niet op elke les aanwezig zijn, maar hoe meer te beter, natuurlijk! En op maat van handmade businesses, dat vind jij nergens anders.

Op basis van wetenschap

Als je eenmaal een gewoonte hebt gevormd, kost het je minder moeite om de juiste acties te doen, maar het duurt minstens 12 weken om je gedrag te veranderen. Als je het samen doet, doe je altijd meer. Als je doelen stelt, doe je altijd meer. Als je kleine stappen vooruit neemt, doe je altijd meer. Als je thema’s gebruikt, kan je je beter focussen. Als je in actie komt, vallen je twijfels weg. Als je overzicht hebt, heb je rust in je hoofd en kan je alles aan! Vergeet alleen je goede voornemens bij het begin van het jaar, elke maand een nieuwe start.

Kalender voor de maand Mei

Woensdag 8 mei: Goal-Getting

Woensdag 22 mei: Co-working sessie: Eerste nieuwsbrief maken (Deel1)

Woensdag 27 mei: Co-working sessie: Eerste nieuwsbrief maken (Deel 2)

Woensdag 5 juni: Goal-getting

Donderdag 20 juni: Thema wordt nog gekozen door de clubleden.

 

Bij een therapeut ga je als het al te laat is? Werk preventief en proactief om een burn-out te voorkomen en je droomleven op te geven.

Laten we zorgen voor een postieve cirkel

Door kleine acties consistent te doen, zal je resultaat zien, waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt, dit straal je uit in wat je doet, waardoor je nog meer van die acties gaat doen.

Maar ook door je te omringen door positiviteit en vooruitgang, ga jij blijer voelen, wat resulteert in meer zelfvertrouwen, hierdoor ga je vanzelf de juiste acties doen, wat resulteert in beter resultaat.

Geweldig toch dat de Handmade Business hier kan voor zorgen!

Hey, ik ben Nathalie

Ik ben jouw clubhost! 

Ik ben CEO van The Pink Side en ik werk al jaren met ambitieuze creatieve ondernemers, die gepassioneerd zijn met het verkopen van hun zelfgemaakte producten. Naast coaching, trainingen en events wil ik van The Pink Side het platform maken voor België en Nederland waar creatieve makers terecht kunnen.

Ik wil uit de wereld helpen, dat je geen geld kunt verdienen met handgemaakt! Want dat kan je wel degelijk wel en nog heel goed ook! Ik wil de creatieve sector helpen met groeien naar een eerlijke, gezonde business en onze klanten (her)opvoeden met het aankopen van kwaliteit in plaats van de chinese markt!

 

Daarnaast wil ik vrouwen empoweren om te gaan voor hun dromen (mannen ook hoor : )) en te laten zien is waar een wil is, een weg!

Daarom heb ik jou nodig op jouw best en jouw klanten jou ook!

Of je nu start met een creatieve business of het opnieuw terug oppakt, een doorstart maakt, of je jezelf wil uitdagen, als jij wil werken aan je business skills, je doelen behalen, deel uitmaken van een groter geheel, … waar wacht je nog op?

veelgestelde vragen

De Handmade Business Club opent zijn deuren op 7 maart 2023 en dit de eerste 3 maanden voor een beperkt publiek! Daarna kan je instappen op elke moment en je lidmaatschap loopt gewoon 30 dagen. Je kan op elk moment afzeggen! Doe je mee als beta-tester? Zelfs als je later start dan 7 maart, geen probleem, just jump in! Het inschrijfbedrag wordt steeds aangepast, naargelang de testperiode!

Het lidmaatschap kost 49 euro incl. BTW per maand of 40,5 euro exclusief BTW, maar er is een korting als je mee doet  als beta-tester voor 3 maanden inschrijft. JE krijgt 1 maand gratis, geweldig, niet?

Ben jij een creatieve ondernemer die ondersteuning zoekt, wil bijleren, wil focus houden, wil groeien met zijn handmade business, dan is deze club exact wat je nodig bent. 

Of je nu moet starten, groeien of vergevorderd bent. Man of vrouw. Handgemaakte producten verkoopt of creatieve diensten levert!

Twijfel je nog, stuur een mailtje naar coaching@thepinkside.eu en ik help je graag op weg!

Als je dit enkel hobby matig wil blijven doen, dan is dit niks voor jou! Maar ben je serieus om te starten dit jaar met je creatieve business, dan kan de structuur, focus, tips en acties jou helpen!

In deze club leg je connecties met andere gepassioneerde collega’s, bespreken we strategie en onze doelen en structuur op korte en lange termijn en daar kan je nooit genoeg van hebben wel? Er is altijd wel een next-level waar je naartoe wilt!

 

Je kan elke maand, kosteloos annuleren als je kiest voor een maandabonnement. Voor een jaarabonnement, stopt je abonnement na 1 jaar! Doe je dit als beta-tester dan stopt je abonnement abonnement na 3 maanden automatisch. Je hebt ook de kans om in 3 termijnen te betalen.

 

 

De kalender voor de komende maand staat beschikbaar van het moment dat je je inschrijft. En alle leden van The Club worden uitgenodigd om deel te nemen!

Deze data variëren, maar gaan voornamelijk in de avond door, omdat er velen in (bij) beroep zitten.

Kan je er niet bij zijn, geen nood er zijn opnames die enkele dagen later ter beschikking worden gesteld!

De sessies zijn gemiddeld 1,5 uur.

 

 

 

Ja, maar dan zonder de creatieve workshops. Ik geloof in coaching elke dag, 365 dagen per jaar! 

Stuur met een dm via Instagram @2thepinkside of een mail naar coaching@thepinkside.eu en ik bekijk graag of de Handmade Business Club iets voor je is. Ik ben hier volledig eerlijk in.

Geen probleem als je later start dan 7 maart, contacteer mij via DM of coaching@thepinkside.eu en we bekijken het samen, want hoe meer testers hoe meer vreugde. En zowiezo zijn er opnames, dus je hoeft niks te missen!

Al doe je maar 80% of 50% van alle workshops en sessie, je zult allezins meer gedaan krijgen, dan ooit tevoren! En natuurlijk hoop ik dat je altijd mee kan doen.

De prijs van de Handmade Business Club is zo gezet, dat je het geld er al uit hebt, al heb je maar 1 workshop online gevolgd, geweldig toch niet? Dus waarop wacht je nog!

Zie ik jou nog?

Geen probleem als je later start dan 7 maart, contacteer mij via DM of coaching@thepinkside.eu en we bekijken het samen, want hoe meer testers hoe meer vreugde. En zowiezo zijn er opnames, dus je hoeft niks te missen!

Al doe je maar 80% of 50% van alle workshops en sessie, je zult allezins meer gedaan krijgen, dan ooit tevoren! En natuurlijk hoop ik dat je altijd mee kan doen.

De prijs van de Handmade Business Club is zo gezet, dat je het geld er al uit hebt, al heb je maar 1 workshop online gevolgd, geweldig toch niet? Dus waarop wacht je nog!

Zie ik jou nog?

PSst en de tarieven worden per maand aangepast als beta-tester!

Stop die excuses en tijd om te knallen

 

Ik heb geen coach nodig, ik kan het zo ook wel

Dat dacht ik vroeger ook, ik vond business coaching maar duur en zag er niet meteen het nut van in, want ik kom er zo ook wel.

En dat klopt wel voor een deel, maar het duurt uiteindelijk allemaal veel langer voor je écht geld begint te verdienen en had je nu al geen tijd te kort?

Het uitzoeken, uitproberen kost je niet alleen meer tijd en ook nog eens geld, want je bent ondertussen niet aan het verdienen en dan weet je nog niet of je goed bezig bent.

Dus waarom niet meteen het juiste doen?

Hoe dikwijls heb jij het gevoel dat je aan je business moet beginnen, maar toch verkiest om het niet te doen omdat het niet dringend is, de Handmade Business Club kan jouw stok achter de deur zijn om in actie te blijven en je te blijven confronteren om de juiste dingen te doen.

Je bent niet meer alleen, je hebt een sparringpartner om je ideeën, twijfels en gedachten mee te delen en dat is tonnen geld waard, niet? Iemand, die jou volledig begrijpt. Iemand die jou verder brengt, dan je ooit voor mogelijk hield.

Ik heb nu geen geld

Is dat nu niet exact de reden, waarom je dit nodig hebt?

De Handmade business Club helpt jou om elke maand om te groeien en in actie te komen, zodat jij een winstgevend bedrijf kan leiden. Het is ons doel om jezelf een loon uit te keren met het verkopen van je fantastische creaties en zoveel meer, door elke dag kleine stappen te zetten!

 • Enneuh het bedrag is peanuts. Het is zelf de prijs van 1 online workshop! Dus zelfs al kan je er niet altijd bij zijn, je haalt je geld er zowiezo uit, aan alle extra’s dat je krijgt!

Natuurlijk, het succes van jouw shop hangt af van jouw acties, maar ik, Nathalie sta voor de volle 100% achter de HBC, die jou hierbij kan helpen: Zodat jij dit geld in de toekomst in veelvoud kan terugverdienen.

 • Dus het kost je geen geld, het levert je geld op, het is een investering, maar dit keer in jezelf.

Als jij niet in jezelf durft investeren, waarom zouden jouw klanten dit doen? En nogmaals dit bedrag is peanuts en je kan per maand betalen!

En als we dit gratis zouden doen, dan zou je het niet serieus nemen en jij kiest toch ook goed gecoacht worden boven gratis, niet?

Ik heb geen tijd

Laten we realistisch zijn, iedereen heeft het druk en dat gaat niet snel veranderen.

Eerlijk, alles wat de moeite is, zal tijd en actie vragen van jou.

Het goede nieuws is, dat je nu efficiënt aan je bedrijf werkt. Je stappen aan het zetten bent om je droom te realiseren.

The Pink Side is net die stok achter de deur die je nodig hebt om te blijven werken aan jouw droom.

 • Als je droom groot genoeg is, zal je een weg vinden om dit te realiseren en anders zal je blijven schuilen achter je excuses.

Ja, ik ben eerlijk, soms heb je soms die stamp onder je gat nodig.

It takes time to make time. Je investeert tijd om aan je bedrijf te werken en die resultaten zal je zien!

Hoeveel tijd gaat het je kosten om alles zelf uit te zoeken? Enneuh, we leren je zelfs meer focus en structuur houden en meer tijd maken, so what are you waiting for!

Als je het nu niet doet, vraag jezelf dan af of er in de komende 3 jaar er wel een juiste moment zal zijn? En wat betekent een juist moment nu voor jou?

Psst en zelfs kan je er maar op 1 workshop bij zijn per maand, dan heb jij je geld al zeker terug verdiend! En we leren je tijd maken!

Ik ben er nog niet klaar voor

Ik ga meteen met de deur in huis vallen, maar dat ga je nooit zijn.

Alles wat de moeite waard is voelt beangstigd en oncomfortabel en je zal nooit niet alles op voorhand weten. Maar dat spannend gevoel, kan je ook geweldige fantastische momenten opleveren, als je durft : )

Zelfs niet na de zoveelste cursus, zal je klaar zijn voor te starten met jouw shop? Zelfs niet als je 2 jaar meer ervaren bent? Zelfs niet als je kinderen eindelijk het huis uit zijn? Zelfs niet als het wat minder druk is in jouw hoofdberoep?

 • Je kan alleen maar klaar zijn, door actie te ondernemen. Dan valt alles op zijn plooi en dan leer je gaandeweg. Everything is figereoutable.
 • Als je “mindset” nog niet daar is, neem dan eerst actie en je “mindset” zal volgen.

De Handmade Business club leert jou zelfvertrouwen kweken en je stempel drukken op jouw manier. Je weet wat je te doen staat?

Ik moet nog overleggen met mijn partner

Ga jij écht jouw droom laten afhangen van anderen?

 • En wat als deze nee zegt?
 • Jij hebt die droom, dat stemmetje in je hoofd, jij wil impact maken en die shop in zelfgemaakte creaties starten.
 • Jouw partner begrijpt niet ten volle met welke frustraties en dromen jij speelt, alleen jij weet dit en kan voor een oplossing kiezen.
 • Waar wacht je nog op? Van wie heb je toestemming nodig?

 

Van mij heb je toestemming om je droom te realiseren. Just start!

Word het niet eens tijd dat je aan jezelf denkt? Jezelf voorop stelt? Dat jij jezelf ook iets mag gunnen?

Ik ben nog steeds niet zeker

Dat is helemaal ok, ik zou ook niet willen dat je overhaaste beslissingen neemt, maar eeuwig twijfelen heeft natuurlijk ook geen zin.

Boek een gratis business boost online sessie op de website en ik bespreek graag met jou of de Handmade Business Club iets voor je is of dat je nood hebt aan iets anders. Ik ben altijd eerlijk en wil het beste voor jou. Dus geen nood, ik ga je niets opdringen : )

Je mag me ook steeds een mailtje sturen naar coaching@thepinkside.eu met al je vragen en twijfels en ik help je graag op weg.

Of stuur me een DM via chat als dit gemakkelijker voor jou werkt.

Laat me weten waaraan je twijfelt, want wie weet is dat nergens voor nodig en ik zou het jammer vinden mocht je opgeven aan je droom. It is your time to shine.

Mijn hoofd is te vol, ik kan het niet meer opbrengen

Dat is juist de reden om het wel te doen! We leren juist je hoofd terug leeg te maken en met plezier te ondernemen en het enigste wat jij moet doen is komen opdagen! Je zal zien, je hoofd zal in no-time vele malen helderder worden, want in actie ligt jouw oplossing! 

Je staat er niet meer alleen voor, samen is zoveel leuker! En die boost in zelfvertrouwen kan je zeker gebruiken, wat ook weer helpt in je hoofd, nietwaar?

Juist als je weinig focus en structuur hebt, is dit ideaal voor jou!

Ik ben een creatieve chaoot, dus structuur is niet mijn ding

Focus, structuur, planning, leren organiseren dat is een spier dat je traint! Het is zoals leren fietsen, eens geleerd, geraak je het nooit meer helemaal kwijt. Af en toe zal je eens vallen, maar je zal nooit meer die creatieve chaoot zijn, maar geloof jij erin, dat het kan? Want dat is stap 1.

Je hebt structuur nodig om je bedrijf te leiden als een CEO en te stoppen om het te bekijken als een hobby! Let’s do this maker