Handige online tools

Voor je shop in zelfgemaakte producten te groeien

Deze pagina bevat affiliatie links, waardoor ik een kleine commissie ontvang als je de betalende versie ervan aankoopt. Dit gebeurt automatisch, dus geen extra moeite voor jou en ik wil je bij deze alvast bedanken voor de steun. Maar met de meeste van deze programma’s kan je gratis starten, dus no worries : )

Handige online tools voor makers
Notion workspace
Notion affliate

Ken jij deze prachtige tool nog niet? Het is een gratis tool om jezelf en je bedrijf te organiseren. Ideaal dus voor een creatieve bijberoeper, niet? Je klantendatabase, voorraad, je wilde plannen en je todo’s… het kan allemaal. 

Ga naar Notion en download, het is gratis.

Enneuh, het groeit met je mee, wordt je groter, geen probleem, ideaal om ook met een team te werken.

Notion
Notion AI

En deze tool werkt zelfs nog uitgebreider met zijn eigen AI functie, die je helpt met het schrijven van je sociale media posts, blogposts, inspiratie, alsook het samenvatten van jouw notities en todo’s, … een onmisbare tool om je contentplanning te verlichten en zoveel meer.

Notion AI
Canva_logo

Deze tool is zo fantastisch en is ideaal voor het snel en professioneel maken van al je content voor je sociale media, je marketingmateriaal zoals flyers, visitekaartjes, … maar ook van het maken van presentaties voor je webinars of het maken van cursussen. Yep, een onmisbare tool en ook nog eens gratis. Hoe geweldig is dit? 

Canva

Ben jij een fervent haakster, dan is de haak academy van het haakbeest iets voor jou en met deze link kan je alvast goed beginnen! Veel haakplezier! Enneuh je vindt er ook de masterclass terug van The Pink Side omtrent geld verdienen met je uit de hand gelopen hobby.

Haakbeest academy