Er zijn er al zoveel, heb ik nog wel reden van bestaan!

Twijfels bij het starten van een Handmade Business

Als jij aan het denken bent om je eigen Handmade Business te starten, dan beginnen twijfels en angsten naar boven te komen. Een van deze twijfels is “Er zijn er al zoveel, heb ik nog reden van bestaan”. En het antwoord hierop in deze aflevering van The Pink Side Show is volmondig JA! Want jij in je hoofd vol twijfels en angsten vergeet één belangrijke factor en dat is “JEZELF”.

Er is zijn er geen 2 zoals jij, die denken zoals jij, die leuk vinden wat jij leuk vindt, die kleuren combineert zoals jij, die ideeën heeft zoals jij. Dus op dat vlak zal jij altijd UNIEK zijn en dat is ook de grote meerwaarde waarom er een enorme reden is van bestaan.

Wil jij starten met je shop in handgemaakte creaties. Ben jij een ambitieuze maker? Dan is ons gratis inspiratiemagazine voor makers iets voor jou?
Er zijn er al zoveel, heb ik nog wel reden van bestaan.

Wees uniek en onderscheid jezelf door jezelf te zijn

Jouw klanten hebben je unieke visie en handgemaakte producten nodig! Als jij je genoeg onderscheidt op de markt, door jouw stijl uit te drukken, voor het juiste doelpubliek (en hallo, de wereld is overbevolkt, dus mensen ga je altijd vinden) dan are you rocking it!

Gaat het vanzelf gaan? Nee, absoluut niet! Gaat het moeite van je kosten om jouw stijl te definiëren en kenbaar te maken, yep zeker! Maar als jouw droom die shop in handgemaakt is? Als jij “Commited” bent?

Dan is er plaats voor jou in deze volgens jou overbevolkte markt.

En hou het verhaal van de bakkers in het achterhoofd dat ik je vertel in dit filmpje, telkens als je hier aan twijfelt.

You got this girl! If you want it.

 

Psst, wil je nog meer weten over het starten van je eigen zaak, lees dan deze blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *