Een hobby moet een hobby blijven! Ook bang dat het teveel moeten wordt?

Een hobby moet een hobby blijven, vind je dat ook?

Bang dat het teveel moeten wordt, als jij je hobby omtovert naar een handmade business?

Bang dat als jij je hobby omtovert naar een geweldige handmade business dat het teveel moeten wordt, dat je teveel tegen deadlines moet werken, teveel hetzelfde moet creëren, bang dat je niet meer je eigen ding kan doen.

Beluister dan zeker deze aflevering van The Pink Side Show, hoe jij plezier in je onderneming kan blijven houden, want het ligt aan jou als je onderneming teveel moeten wordt en ik vertel je ook graag, hoe deadlines kunnen werken voor nog meer creativiteit en vindingrijkheid. Tijd om van je werk je hobby te maken : ) 

Een hobby moet een hobby blijven

Wil je nog meer tips omtrent het starten van je creatieve onderneming? Of hoe jij meer plezier krijgt in je handmade business

5 tips om meer plezier in je creatieve onderneming te houden

  1. Plan tijd voor plezier in: Werk niet alleen aan je projecten, maar neem ook de tijd om te genieten van het creatieve proces zelf. Maak ruimte in je agenda voor activiteiten die je inspireren en motiveren.
  2. Werk in collecties of doe enkel maatwerk: Door in thema’s of collecties te werken, kun je je creativiteit maximaal benutten. Of kies ervoor om alleen maatwerk te doen, zodat je elke klant een uniek en persoonlijk product kunt bieden.
  3. Vind de juiste balans: Het is belangrijk om een balans te vinden tussen werk en plezier. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt en gun jezelf genoeg tijd om te ontspannen en nieuwe ideeën op te doen.
  4. Hou je hobby als uitlaatklep: Wie zegt dat je je hobby moet opgeven als je een onderneming start? Je kunt nog steeds je hobby als uitlaatklep houden, zodat je altijd een bron van plezier en ontspanning hebt.
  5. Vraag de juiste prijzen: Door eerlijke en juiste prijzen voor je werk te vragen, zorg je ervoor dat je niet constant hoeft te haasten en te pushen. Dit geeft je de tijd en ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten zonder financiële onzekerheid.

Er zijn zoveel oplossingen om te voorkomen dat je onderneming een te zware last wordt. Sta open voor verandering en zoek naar manieren om het leuk en motiverend te houden. Nu moet je al veel op je werk, maar als ondernemer kun je zelf bepalen hoe je werkt.

Het is jouw onderneming! Just own it and make it yours!

Vele creatieve groeten,

 

Nathalie Maes

 

Wil jij leren een gezonde, winstgevende creatieve onderneming te groeien? Waar je financiële en creatieve vrijheid kan ervaren? Wil jij leren winst maken met je creatieve onderneming? Boek dan vandaag nog je online business boost sessie, gratis en ik zet je alvast goed op weg!

 

Geef een reactie