Een hobby moet een hobby blijven! Ook bang dat het teveel moeten wordt?

Bang dat het teveel moeten wordt als jij je hobby omtovert naar een handmade business?

Bang dat als jij je hobby omtovert naar een geweldige handmade business dat het teveel moeten wordt, dat je teveel tegen deadlines moet werken, teveel hetzelfde moet creëren, bang dat je niet meer je eigen ding kan doen.

Beluister dan zeker deze aflevering van The Pink Side Show, hoe jij plezier in je onderneming kan blijven houden, want het ligt aan jou als je onderneming teveel moeten wordt en ik vertel je ook graag, hoe deadlines kunnen werken voor nog meer creativiteit en vindingrijkheid.

Een hobby moet een hobby blijven
Wil je nog meer tips omtrent het starten van je creatieve onderneming? Of hoe jij meer plezier krijgt in je handmade business

5 tips om meer plezier in je creatieve onderneming te houden

Plan tijd voor plezier in, werk in collecties of doe enkel maatwerk, je moet met je vrijheid kunnen omgaan en een juiste balans vinden, je kan nog steeds je hobby als uitlaatklep houden, wie zegt van niet?

En de juiste prijzen vragen zorgt ervoor dat je minder moet rushen en pushen en tijd hebt om je creativiteit te botvieren zonder in financiële onzekerheid te komen. Zoveel oplossingen om te voorkomen, dat het teveel moeten wordt, maar sta er voor open! Nu moet je ook al veel op je werk, en nu kan jij dat zelf bepalen.

Het is jouw onderneming! Just own it and make it yours!

Vele creatieve groeten,

 

Nathalie Maes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *