Een handmade business runnen – Eerlijk gesprek met Tamara – The Fashion Basement

Wil je meer weten over het runnen van een handmade business, beluister dan deze eerlijke gesprekken van andere handmade business owners.

Je kan wel degelijk geld verdienen met handgemaakt

Tamara van The Fashion Basement heeft haar eigen bloeiende zaak, waar ze andere leert naaien en patroon tekenen en niet zomaar wat naaien, maar ervoor te zorgen dat elk kledingstuk dat je maakt perfect past en aansluit bij elk type persoon. Dat is heel wat anders dan die massaproductie. 

Eerlijk gesprek over een handmade business runnen

In deze aflevering hebben we het over het runnen van een handmade business en wat er allemaal bij komt kijken. Zeker luisteren, want op en top eerlijk gesprek over drukke mama’s met een missie : )

Kunnen we het opnemen tegen massaproductie en SHEIN?

Goedkope confectie, truitjes voor 5 euro,… hoe kan dit allemaal mogelijk zijn? Er is toch iets mis? Maar Tamara van The Fashion Basement en ik weten dat er een wereld is voor handgemaakt, dus je moet je zorgen maken, maar ook weer niet! Beluister deze aflevering voor het volledige gesprek en de visie van Tamara hierover.

Struggles en tips van de creatieve ondernemer

Daarnaast bevat deze aflevering weer boordevol tips voor startende naaisters, creatieve onderneemsters om te leren van elkaar en met jouw business te gaan knallen. Laten we samen onze creatieve sector groeien.

Wil je meer weten over Tamara van The Fashion Basement, neem dan alvast een kijkje op haar site. Een top dame, dat garandeer ik je! 

Een eerlijk gesprek over het runnen van een handmade business

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *