Dreams Come True – Eigen fysieke winkel

Een droom van vele creatieve onderneemsters die handgemaakte creaties verkopen: Een fysieke winkel met allemaal prachtige unieke creaties en spullen van jezelf. Elke dag mogen creëren. Elke dag een glimlach toveren op anderen hun gezicht.

Hierbij een geweldig inspiratieverhaal om jou als creatieve onderneemster te motiveren. Lotte Crits van Lotte Creative Gifts heeft haar eigen fysieke winkel geopend in gepersonaliseerde cadeautjes te Hoogstraten. Zij vertelt hier haar verhaal en geeft tips en leerlessen mee voor andere creatieve onderneemsters met dezelfde droom.

Moraal van het verhaal, zorg dat je geen spijt hebt later.

Enkele tips en leerlessen van Lotte Crits

  • Omring je met de juiste mensen. Mensen die geloven in jouw droom en in je kunnen en die je helpen vooruit te kijken en positief te denken. Dat heeft ervoor gezorgd dat deze fysieke winkel in creatieve hebbedingen, mijn droom werkelijkheid is geworden.
  • Cadeautjes geven is zoveel meer fun dan alleen maar cadeautjes krijgen. Lotte is een expert in het geven van kleine attenties voor vrienden en familie. Ze deelt meteen haar enthousiasme.
  • Doe je niet voor als iemand anders en wees jezelf altijd en gebruik steeds je eigen stijl. Dat is volgens Lotte één van de unieke kenmerken van een succesvolle shop. A touch of Lotte merk je meteen in het verhaal.
  • Lotte weet dat ze niet in de toekomst kan kijken, maar ze wil liever proberen en alles te geven voor haar droomleven, dan later met het gevoel zitten “Had ik maar”.
  • Doordat ze met een pijnlijke knie, tijdelijk niet meer kon werken, is ze terug beginnen creëren en de smaak te pakken gekregen. Dit had ze nog niet durven denken een half jaar geleden en kijk nu, wat er op zo een korte tijd kan gebeuren.

Wil je nog meer tips om te groeien met je creatieve onderneming, je shop in handgemaakte producten? Dan zijn deze blogposts misschien iets voor jou.

Contactgegevens Lotte Crits

Wil jij meer weten over Lotte en haar prachtige fysieke winkel in handgemaakte cadeautjes?

Lotte Crits

https://www.lottescreativegifts.be/

Geef een reactie