Boekhoudtips voor makers – met Giel van Dexxter

Boekhoudtips voor makers en creatieve ondernemers

Vandaag verwelkom ik Giel Thomas van “Dexxter – Handige boekhouden voor eenmanszaken” in onze The Pink Side Show.

Ik heb al jullie boekhoudvragen gesteld aan hem en het is weer de moeite!

Absoluut het luisteren waard, als je altijd al hebt getwijfeld tussen kleine ondernemingsregel of juist niet? Hoe doe je dit nu, boekhouden? Met wat moet ik nu in orde zijn? Ik durf niet ondernemen, want al dat wetgeving stuff interesseert met niet? Hoe zit dit nu met het verkopen aan het buitenland? Hoe haal ik nu een loon uit mijn onderneming? Hoe moet ik starten met mijn zaak? En zoveel meer vragen, …

Maar ook belangrijk om te weten, er komen updates aan in België qua facturatie en boekhoudwetgeving en dat is eentje om in het oog te houden! Dus nu sta jij als maker, weer een streepje voor! 

Nu een extra korting, dankzij The Pink Side als je kiest voor Dexxter! Ga naar deze site om deze korting te claimen.

Boekhoudtips voor makers en creatieve ondernemers met Dexxter

Update: E-facturatie tegen 2026 in orde maken

We bespreken heel wat omtrent boekhouden en het starten van je eigen zaak, maar tegen 2026 is in België het verplicht om aan e-facturatie te doen. En als je zou denken dat een pdf voldoende gaat zijn, think again! Yep, effectief een elektronische tool nodig om je facturen mee te verzenden, want zo kan de overheid nog meer controle houden en natuurlijk belastingen heffen! Dus denk er over na om af te stappen door facturen maken in Excel of pdf en zo te versturen.

Geen boekhouder meer nodig

Dexxter, is een handige boekhoudtool. Zo ben je niet alleen in orde tegen de update in e-facturatie, maar maakt je boekhoudwerk heel gemakkelijk, zodat jij kan vertrouwen dat het juist is, zonder het gebruik van een boekhouder. En dat nog eens betaalbaar ook! En met hun geweldige community, cursussen en handige updates, heb jij alles in huis om in 123 alles administratief in orde te maken. Dus gedaan met die excuses en knallen met je creatieve onderneming.

Meer weten over Dexxter? Klik dan op de link, want het is de moeite. Enneuh, dankzij The Pink Side, krijg je weer een hele leuke korting om te starten.

Psst, op zoek naar nog meer tips omtrent administratie of starten van je eigen creatieve onderneming? Bekijk dan deze blogposts.

Geef een reactie